Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy nem is tüsszögött, csak volt egy kis reggeli mélytorok eksön és félrenyelt.Ki tudja?Vagy van a B verzió : átszaladsz egy tekercs Tesa Power Tape szalaggal és leragasztod a száját és jöhet a második B(Bálint verzió) : dugod hátulról és közben még az orrát is befogod és közben kérded tőle : Na ki a király?
'GGeltet...
inkább dugd meg háturruuuu,
Hát nem kifogyott az üzemanyag mire bemelegedett? Na mind1, voltam tankolni...majd fodrász után kerülök egyet. Egyébként re GG elt!
Jó reGGelt Tököm kivan! Fater csajának a tüsszögésére kelelt megint kelnem egyszer baszki megfolytom!
Ha téged itt megfognak motorral, fizetsz természetkárosítás miatt.

Sokat.
Elég nagy ez a szám
Na ezt nézzétek: http://www.youtube.com/watch?v... Végülis a motorosok basszák szét az erdőt nem?
szép estét,
KApcsold föl a lámpát!
En mindjart megyek haza a CR-hez, de sajna meg a suliban rohadok...mondjuk mar sotet lesz mire hazaerek, de azert kerulok egyet a szornyeteggel
Hétfőn tudok személyesen beszélni vele, kitartás!
Amúgy valami fejlemény?
énis mennék nekem sincs
sutyi ,ha a kurva néni oboázik a szomszédban ,és ilyen hangosan csinálja akkor menj át te is ,csöngess be térdig letolt gatyával, és kérjél töle egy reggeli akkordot,
Re GG elt! Én még aludtam volna, de kurva gyerek fújja az oboát a szomszédban
Halló

Kimegyünk bányába pályát csinálni?
Nah,majd ma este meg is lesem.
Napsütéses péntek reggelt kívánok mindenkinek.
remélem el tudod olvasni, a pontos tipusát,
de ennyi erővel rácsörögtél volna a csávora ez az egy dupla plexites szeművege van akciosan 25 eur,