Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Carbon matrica
Hallod egyszerűbb ha elmegy kárpítoshoz azt szabat rá fekete tankbőrt
igazad van ! csak nem jött le neki mert még szerelmes volt épp! VIKI CICÁBA !?még jobb lenne ha a fekete és a fólia közé kétoldalas ragasztó lenne ragasztva.
asszem az lesz hogy hazamegyek és lejövök motorral úgy a legegyszerűbb
Nade a többit kitalálhattad volna
oké köszi
Te csak annyit mondtál hogy simán az alut ragasszam rá...
inkább fel ragasztom a készletet a kerítés előtt lévő cég tábla hátuljára egy ragasztó szalaggal és elviszed amikor tudod.ha megyek haza 4 körül rá nézek és ha még ott van le veszem!
Haliho!
Ezt aszem már én is mondtam daninak de nem hitt nekem
Az alut is luggatni meg a feketét is? Vagy csak a feketét?
oké amúgy 7es a csavar gondolom 6os menet fúród van
gyere az acsi portájához és csörgess meg,vagy akár be is jöhetsz .
holnap délőlőtt hol mikor? én kb oylan 9-10fele megyek haza dorogról csolnokra ott a acsinál vagy hol találkoznánk?
öntapadós alu fólia és erre a fekete,de ki kell perforálni hogy tudjon párologni a benya.de nem ár-ral luggatva mint az ökör hugyozás szépen kiszabni,ráragasztani a kockás papírt és egyenként az x- ek nél lyukasztgatni
A legújabb fejlesztésű superlight enduro
Na, mesélj!
bicajos bolt vagy szerintem a madaras tesco-ban is láttam.de tudom az olcsó fekete tank meg oldását is.
Oksi jöhet csak érjen ide péntekre Begolyózok már 2 hónap után motor nélkül
Köszi!
Merre kapható ez?
itt vagy Dani? találtam neked rácsot a rajtszám tábládhoz!gyerek bicajra kapható kis kosár rácsa tökéletes! 800 pénz!
Rakd rá az enfieldét
heehe,nem igérem de meg nézem,eladtam egy menőképeset 2 kiló fagyiért egy gyerek csapatnak,
Makee!
Nem maradt véletlenül egy karbi baettához?
sziasztok,ha letudsz jönni a Csolnoki ut aljához dél előtt adok egy csavar kiszedőt!
énis már voltam...
csiszi is...