nem akarlak elkeseríteni de kb10 éve már volt a Tóth Ádám rm 250-es én átlátszós sárga idom szett.lehet hogy auneres volt,mintha valaki mondta volna hogy ők forgalmazzák.de mem tudom már rég volt,abban az évben amikor újra visszafordították a telót.
ez a nap...1re megyek,2órám lesz.nevetsééééges a holnapom is retek szar,9re megyek szintén 2 óra miatt... baszott fősuli.
amúgy szevasztok:) mizu? Zoziról tud valaki valamit? szüleim már ki vannak akadva, hogy hozzuk el a motort mert hogy csak benne áll apénz meg minden...de nem tudom elérni Zéét.
Hellótok!
Azt várom már hogy csináljanak átlátszó idomokat crossmotorhoz Nagyon dúrván nézne ki szerintem főleg ha anyagában kicsít színezett lenne de mégis átlátszó!Na Makeee nem akarsz ilyen idomszett gyártásába belefogni?
ezt a mocit soha nem felejtem el ez ahogy kinézett az valami szégyen de isteni jó örülök hogy apám belevágott és egy szeméttelepből egy iylen jó kis gépet csinált\unk már csak egy elsőteló meg kormány csapágy csere kéne neki és akkor télleg hibátlan lenne de erre még mindig nem volt keret sajnos
azthiszem azon indult
ha nem hiszed töröld le egy flexkorongal,
amúgy szevasztok:) mizu? Zoziról tud valaki valamit? szüleim már ki vannak akadva, hogy hozzuk el a motort mert hogy csak benne áll apénz meg minden...de nem tudom elérni Zéét.
Azt várom már hogy csináljanak átlátszó idomokat crossmotorhoz Nagyon dúrván nézne ki szerintem főleg ha anyagában kicsít színezett lenne de mégis átlátszó!Na Makeee nem akarsz ilyen idomszett gyártásába belefogni?
csak most néztem meg megint az albumot
sőt ahogy elnézegetem a gépeket
azon se lepődnék meg ha kiderülne hogy gas gas ról van az ülésem...