haverom, most volt az elöbb itt nálam, azt mondja kurva jo szinbt sikerűlt összehoznom, echte Balatonalmádi vöröskő szinű,
megvalositottam, a tökéletes tájjellegű kerti házat mely szinében is a környék közet világát tűkrözi,
amugy haverom röhögve mondta erre a szinkeverős dologra hogy ezt Ő megmondta volna előre, de nyugodjak meg mert ha még több fehéret raktam volna bele akkor rozsaszinű lett volna,
Jo is a gorkori...hjajj, amikor meg a Gorzenal-ban dolgoztam!...de reg volt...nekem a nagy felcsoben tort kette egy porckorong a gerincemben...
Az is nagyon jo erzes...2 honapig nem tudtam felulni, csak kigurulni az agybol..
Azért ha a napi egy-két tojás kedvéért veszek majd egy tyúkot meg még kiscsibéket is nekiállok nevelgetni, remélem az Andris vagy a Kornél tudni fogja a dolgát...
Hallod, dettó. Nagymamim redőnyét festettem( ilyen régi, faszelvényes, 30 éves de pöpec)...
Volt otthon ez a mérges barna zománcfesték, mondom töltök rá egy kis fehéret, hogy világosabb legyen mert déli oldal redőnye lévén majd csak szíjja a meleget a redőny, ha koppbarna lesz. Majd lefotózom neked hogy milyen lett...LILA Kicsit sikerült visszahozni ilyen kapuccsínósra, de még mindig kicsit lilás.
hammerite barna, tegnap ugy jártam, be akartam keverni 3 liter barnához, egy fél liter fehéret, logika,és jozan paraszti ész azt mondta világosabb barna lessz egy kicsit,
de nem,,
mi lett belöle,?
lila bazze,,
nem gyöztem vissza barnitani feketével,meg még egy liter barnával,
ugyhogy a konkluzio, a mamám kerti faháza, enyhén lilás-barna szinű lessz,
És 100 érékelhető kérdőív kell még ezen a héten
20. Az Ön neme
Férfi
Nő
pl ezt
Milyen adataidat? se név, se pontos lakhely, se bankszámlaszám... akkor mit is tudok meg rólad?
Nagy félcsőben még nem sikerült akkorát esnem, viszont még popótörésem előtt kirepültem a kicsiből
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/21878...
Nem vagyok kém, de ha lennék, akkor se mondanám el
Töltsd ki bátran
megvalositottam, a tökéletes tájjellegű kerti házat mely szinében is a környék közet világát tűkrözi,
amugy haverom röhögve mondta erre a szinkeverős dologra hogy ezt Ő megmondta volna előre, de nyugodjak meg mert ha még több fehéret raktam volna bele akkor rozsaszinű lett volna,
Kit kell eltenni lab alol?
Az is nagyon jo erzes...2 honapig nem tudtam felulni, csak kigurulni az agybol..
ja, szia mindenkinek...
Az előző hét és 2007.
Aztán nemsokára megnősült és boldogan nevelik a kislányukat!
Kitartás!
Biztos szakdolgozathoz kell?
Nem vagy véletlenül orosz kémnő?
Vagy oroszkrémnő?
Bár az finom!
Bocs Dani!
Volt otthon ez a mérges barna zománcfesték, mondom töltök rá egy kis fehéret, hogy világosabb legyen mert déli oldal redőnye lévén majd csak szíjja a meleget a redőny, ha koppbarna lesz. Majd lefotózom neked hogy milyen lett...LILA Kicsit sikerült visszahozni ilyen kapuccsínósra, de még mindig kicsit lilás.
Milkalila kerti faház?
Erre csak csillagos 5-öst tudok adni.
na elmentem festeni enyhénlilásbarnát
de nem,,
mi lett belöle,?
lila bazze,,
nem gyöztem vissza barnitani feketével,meg még egy liter barnával,
ugyhogy a konkluzio, a mamám kerti faháza, enyhén lilás-barna szinű lessz,
ugyan itt festék bekeverést,és festést vállalok,