Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tegnapi kitöltésemmel mi lett?
De még csak 32 ember töltötte ki
És 100 érékelhető kérdőív kell még ezen a héten
Hát ebből aztán rengeteg infot le tudok szűrni tényleg
Látszik hogy sokat beszélgettem veled
20. Az Ön neme
Férfi

pl ezt
Őőő te tényeg hülye vagy

Milyen adataidat? se név, se pontos lakhely, se bankszámlaszám... akkor mit is tudok meg rólad?
? Görziben dolgoztál? Mikor?

Nagy félcsőben még nem sikerült akkorát esnem, viszont még popótörésem előtt kirepültem a kicsiből
szerintem minden egyes kérdőív kitöltésével ellopják az adatainkat és Timi így kap pénzt aztán ebből a pénzből vesz egy másik motort
Igen, ez most szakdogához kellene...
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/21878...

Nem vagyok kém, de ha lennék, akkor se mondanám el
Töltsd ki bátran
szija százéves fodrász anyu, csak szolok hogy nem a prosztatámon szoktam korizni,
haverom, most volt az elöbb itt nálam, azt mondja kurva jo szinbt sikerűlt összehoznom, echte Balatonalmádi vöröskő szinű,

megvalositottam, a tökéletes tájjellegű kerti házat mely szinében is a környék közet világát tűkrözi,

amugy haverom röhögve mondta erre a szinkeverős dologra hogy ezt Ő megmondta volna előre, de nyugodjak meg mert ha még több fehéret raktam volna bele akkor rozsaszinű lett volna,

Kit kell eltenni lab alol?
Jo is a gorkori...hjajj, amikor meg a Gorzenal-ban dolgoztam!...de reg volt...nekem a nagy felcsoben tort kette egy porckorong a gerincemben...
Az is nagyon jo erzes...2 honapig nem tudtam felulni, csak kigurulni az agybol..

ja, szia mindenkinek...
Azért ha a napi egy-két tojás kedvéért veszek majd egy tyúkot meg még kiscsibéket is nekiállok nevelgetni, remélem az Andris vagy a Kornél tudni fogja a dolgát...
2008 januárjában mondta egyik barátom, hogy két hét lemaradása van.
Az előző hét és 2007.

Aztán nemsokára megnősült és boldogan nevelik a kislányukat!
Kitartás!
Ha ezt életnek lehet nevezni...de én inkább tengődésnek hívnám...
Te görkoris Timi!

Biztos szakdolgozathoz kell?
Nem vagy véletlenül orosz kémnő?
Vagy oroszkrémnő?
Bár az finom!
VAN ÉLET EGY ÉVEN TÚL? ? ?

Bocs Dani!
Azon már elég rég túl vagyok...
miért nem kértél tőlem tanácsot szín keverésben profi vagyok az meg már mindegy ,hogy haj , vagy ház!
szió nem vagy te ehhez egy kicsit túl öreg? hát a csontjaid , a prosztatád?
Hallod, dettó. Nagymamim redőnyét festettem( ilyen régi, faszelvényes, 30 éves de pöpec)...
Volt otthon ez a mérges barna zománcfesték, mondom töltök rá egy kis fehéret, hogy világosabb legyen mert déli oldal redőnye lévén majd csak szíjja a meleget a redőny, ha koppbarna lesz. Majd lefotózom neked hogy milyen lett...LILA Kicsit sikerült visszahozni ilyen kapuccsínósra, de még mindig kicsit lilás.
óóóóó,anyám!
Milkalila kerti faház?
Erre csak csillagos 5-öst tudok adni.
én is téged, nem kicsit,

na elmentem festeni enyhénlilásbarnát
nekem jelenleg kilenc kutyám van, tudok a nyelvekröl egy-smást,
hammerite barna, tegnap ugy jártam, be akartam keverni 3 liter barnához, egy fél liter fehéret, logika,és jozan paraszti ész azt mondta világosabb barna lessz egy kicsit,

de nem,,

mi lett belöle,?

lila bazze,,

nem gyöztem vissza barnitani feketével,meg még egy liter barnával,

ugyhogy a konkluzio, a mamám kerti faháza, enyhén lilás-barna szinű lessz,

ugyan itt festék bekeverést,és festést vállalok,