Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szió de édi vagy tudtam , hogy számithatok rád
szervókormány
rendben...
Bocsi Andriskám,nem válaszoltam. ígérem bepótolom,csak nagyon szopkodok az analízissal. tényleg,megszakadni sincs időm. de egyik este válaszolok most már hogy mi van velem! sziasztok!
azert van ott egy GasGas is...

Dome, kene nekem a Miki email-cime....
helló na döme van olyan hidrós kuplungotok?
Na ezek az igazi őrültek!
A Husaberggel miket művel az öreg!
2.40 körül ahogy dobja az elejét. . .
milyen sziklás helyeken felkűldi Ritchie Hitzler a gizgaz 300-ast,, a pali nem szarral gurigázik, erzberg traning2, :)
ilyenre gondolok amikor az árokban mennek a ferde fákon a végefelé, erzberg traning,
erröl a membránrol jut eszembe majdnem eret vágtam magamon amikor a Miki mondta a telefonba hogy csak a membrán, ház nélkűl 27 000 ft,

szép ára van,

csak szolok hogy német ebay-on a karbon membrán 25 euro, fix áron van, és nem kell hozzá ebay kod sem mert ott a cég cime kűldik postán 2 eur-ért europába bárhová ,
ma is ki akarunk menni az also részbe bedönteni egy csomo száraz fát, tul lightesnek találom,

aztán pedig jönnek a geci dolgok, vastag fa 45 fokban, meg vastag fatörzs, az árokba becsusztatva amin ferdén oldalrol kell átmenni, had szokják,
Zsolti megkapta a membrán átültetést!
Csald ki megint a völgybe!
százéves nagyanyo,
szivesen vezetek, hogy ki tudjátok probálni a hátso űlést, belső tűkör marad,

gáz-fék-kanyar-kanyar,-gázgázgázgááááááá
ááááááááz,
morgen,

szeva Fecco, jahh tesod is volt tegnap,kicsit lerombolta az rxv bálnát hűtőileg fennakadt valami sziklán, de mivel ugy megerősitettétek mint egy tankot, ezért nagy baja nem lett ,csak viccesen nézett ki,

a végére azért elég jol kikészűlt a banda, pedig mondtam nekik hogy amarra tudok egy rövidebb utat ami le van aszfaltozva, de addigra már mindeggyik E.T.-t játszott és korusban azt kántálták,, - haza,,,,haza,,
A mai:
Inkább ne járkálj késő éjszaka ismeretlen, sötét sikátorokban, mert még a végén kirabolsz valakit!
Ez már reggel. . .
jóccaka
ááááá öreg vagyok én már ehhez 100-évesen
csalódtam Benned azt hittem az volt az első dolgotok
ááááááááá még nem de igérem be pótoljuk
Zsu baby!Janival azért kipróbáltátok már az új kocsi hátsó ülését?
édi vagy köszike ez az igazi barátság
én már voltam Zsunál fodrászkodni,és jelentem:mindkét fülem ép maradt de azért féltem ám