Bocsi Andriskám,nem válaszoltam. ígérem bepótolom,csak nagyon szopkodok az analízissal. tényleg,megszakadni sincs időm. de egyik este válaszolok most már hogy mi van velem! sziasztok!
erröl a membránrol jut eszembe majdnem eret vágtam magamon amikor a Miki mondta a telefonba hogy csak a membrán, ház nélkűl 27 000 ft,
szép ára van,
csak szolok hogy német ebay-on a karbon membrán 25 euro, fix áron van, és nem kell hozzá ebay kod sem mert ott a cég cime kűldik postán 2 eur-ért europába bárhová ,
szeva Fecco, jahh tesod is volt tegnap,kicsit lerombolta az rxv bálnát hűtőileg fennakadt valami sziklán, de mivel ugy megerősitettétek mint egy tankot, ezért nagy baja nem lett ,csak viccesen nézett ki,
a végére azért elég jol kikészűlt a banda, pedig mondtam nekik hogy amarra tudok egy rövidebb utat ami le van aszfaltozva, de addigra már mindeggyik E.T.-t játszott és korusban azt kántálták,, - haza,,,,haza,,
Dome, kene nekem a Miki email-cime....
A Husaberggel miket művel az öreg!
szép ára van,
csak szolok hogy német ebay-on a karbon membrán 25 euro, fix áron van, és nem kell hozzá ebay kod sem mert ott a cég cime kűldik postán 2 eur-ért europába bárhová ,
aztán pedig jönnek a geci dolgok, vastag fa 45 fokban, meg vastag fatörzs, az árokba becsusztatva amin ferdén oldalrol kell átmenni, had szokják,
Csald ki megint a völgybe!
szivesen vezetek, hogy ki tudjátok probálni a hátso űlést, belső tűkör marad,
gáz-fék-kanyar-kanyar,-gázgázgázgááááááá
ááááááááz,
szeva Fecco, jahh tesod is volt tegnap,kicsit lerombolta az rxv bálnát hűtőileg fennakadt valami sziklán, de mivel ugy megerősitettétek mint egy tankot, ezért nagy baja nem lett ,csak viccesen nézett ki,
a végére azért elég jol kikészűlt a banda, pedig mondtam nekik hogy amarra tudok egy rövidebb utat ami le van aszfaltozva, de addigra már mindeggyik E.T.-t játszott és korusban azt kántálták,, - haza,,,,haza,,
Inkább ne járkálj késő éjszaka ismeretlen, sötét sikátorokban, mert még a végén kirabolsz valakit!