Szotyi fórumlakók, ma valószínüleg lepókhálózom a bringát, és elficcenünk a G pointra.
Ha valaki érez rá némi gerjedést, esetleg se..... az gyüjjék
nemtom mikor indulunk. Egyszercsak.....
Amúgy meg, ha engem megkérdeztél volna amikor hoztad megmutatni a motort, akkor mondtam volna neked, hogy innen: http://www.gasgas.com/end_manu... le tudod szedni....
Jó estét! Egy fontos kérdéssel fordulnék a tisztelt fórum társakhoz. Van nekem egy 2003-as Gas Gas FSE 450 SM-em. Nem rég vettem és elvittem szerelőhöz olajcserére, szelephézag állításra stb. Sajnos nem tudjuk a szelephézag értékeket. Nagyon megköszönném, ha vki írna egy in és ex értéket. Köszönöm előre
Csak nálunk ilyen g.cidrágák ezek a cuccok (is), tavaly ősszel tudtam volna venni egy komplett gyári alsó-felső villahidat Scott kormánygátlóval együtt 250 $-ért (és akkor még 190 Ft körül volt csak a $)...csak még kb. egy százas lett volna a postaköltség, annyi pénzem meg nem volt tarcsiba...pedig simán kijöttek volna 0-ra a villahidak (nekem csak azok kellettek volna) ha itthon el tudom adni a gátlót...
amugy megsugom az én pro tapper kormányombol is le van vágva kb 2 centi, de azért mert elkopott a gázoldali és nagyon lötyögött a gázmarkolat.
többet nem is nagyon lehetne levágni mert akkor már alig fér el a gáz és a fék szektor a kanyarig .
Szinte mindegyiken van, mert olyan kibaszott szűk pályákat csinálnak az erdőben hogy nem fér el a kormány a fák között, úgyhogy muszáj nekik levágni a végéből pár centit...azt' akkor meg már hibádzik a erőkarból...
Ha valaki érez rá némi gerjedést, esetleg se..... az gyüjjék
nemtom mikor indulunk. Egyszercsak.....