Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy két kép a mai napról! Welnes illetve homokbánya
Szevvvvaaa Bálint!
........szóval akkor jól sikerült a wellness-völgyes dolog?Technika ördöge nem alszik....Ellenben én ma a bakonyban wellnesseltem, méghozzá ismételten bringával. Most csak bakonybélbe mentünk, de ha már ott voltunk akkor áttekertünk azon a fránya nagy hegyen(köris hill), izibe át a másik oldalára porva, vinye környékre, majd cuhavölgyén keresztül kardosrétnek haza.Volt egy kis csalás a dologban, mert zircen depóztunk.Bruhaha...De olyan 60 körül azért nyomtunk ma is. ....Motorom meg csak ott porosodik a garage-ban.Nem kell esetleg valakinek?CRF450 2007- össz:25üzemóra...
Lóestét...ma egész komoly fórumtali alakult ki Monoron...akikkel találkoztam: Beb+Zoli+Blackmoto team, Kornélsokhábetű, theograf+femili, MXBéla und femili, Déééév...Sanya72-t meg láttam menni...remélem nem hagytam ki senkit
azt tudni kell a Mészi 300-árol, hogy az a motor eddig az összes gasgas turát,összesen 5-öt megtette lábon Dorogrol- Gyergyora Romániába, meghibásodás nélkűl,

erre a lightes wellness völgy kinyirja,

Mészi annyit mondott a helyröl az arcán rezignált mosollyal, : -Te, ez egy kicsit tul tőményre sikerűlt,,,
és megtalálta a wellness völgyűnket valami erdészvadászköcsögződ, aki elkezdte szétszedni a gumis akadályt, meg behuzkodott az eggyik feljároba egy bazi nagy fát,,,,

ha megfogjuk fájni fog neki
ma a wellness völgy meghozta első áldozatát, kinyirta Mészi barátom 300-át, ugy cibálták ki az árokbol,

de nem akart beindulni többé ugyhogy porázon lehuztam a főutra és elvitték haza kocsival,

remélem nincs nagy baja,
estét sziasztok
hahhooo, csokolom a ráncos kiskacsoját,
szép estét gázos népek,
heló döme, van nektek ilyen jóféle hebo hidrós kuplung ami bowdenos átalakítós,jóáron persze
sziasztok ,hol vagytok hahóóóóóóóó
Szewasztok!

Hát valami eszméletlen überbrutált mentünk ma... kicsit esett,nem porzott annyira, de fogós volt a föld, lehetett csavarni...
Bizony,vannak nagyon ügyesek is! És az elég dicséretre méltó,hogy ilyen rövid idő alatt idáig eljutnak.
Azokat nagyon nem irigylem,akiket még edzőteremre is ítélnek,és látni,hogy milyen keményen fogják Őket és mennyire szenvednek.
persze ez a lényege
de van olyan aki egész ügyes
kempos srác is ügyes volt
meg a boxolós csaj is
de aki bálkirálnyő akart lenni...
bocsi.
De azt hittem,hogy tudod,hogy itt az összes jelentkezőt elindítják valamilyen versenyen (csak az extra bénákat nem).
Az eredményt meg nem mondtam meg...de azért bocsánat.
köszi hogy elmondtad a végét
Egészségedre váljék.
Az már ismétlés....Én is láttam...nagyon komoly.
Múltkor meg egyszerre 2 csaj i motocross versenyző akart lenni....de annyira bénák voltak,hogy csodálom,hogy leadták műsorban.
Ez a csaj egész ügyes a másik kettőhöz viszonyítva! Ezt legalább elengedi egy igazi versenyre is...a másik kettőt nem merték.
Aha!
Néha kell ilyen nap!
Azóta megint aludtam amúgy. . .
Music TV n egy átlagos "barbi baba" akar motocrossversenyző lenni vicces
Te még csak most keltél fel?
Discovery!