Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vicky én sátram klimás
nem ,, csak ha elmegyek valahova sátrazni lusta vagyok sátrat állitani hanem bent alszom a vitoban, jo nagy matracon, halk zene, one szunyogok,
Ezek szerinte Te vagy a beépített hifi berendezés.
Jajjj,Én mindig úgy ellágyulok a látványuktól. Annyira szépek,aranyosak,imádni valóak.
az én sátram amugy is nagyobb, és van benne zene is, lálálálllááá -lááá
Ekkora bundában nem csodálom hogy nem akarnak kimenni a hűvösből...
Szió!
Az jó.
Na-na,nem lesz itt átmászkálás az Én sátramba!
Háló...látom nagy a jókedv
Ez a kis lüke ilyenkor is játszana egész nap (ha volna aki bírná neki dobálni a hülye botját napi 12 órában)
Mondjuk kint van neki egy ilyen levágott 200 l-es műa. hordóból a "medence" abban pancsol időnként
szeva
az enyém szörösen is aranyos, hogy nézne ki kopaszon,
szép jo reggelt.napot mindenkinek
az én kutyáim nyáron ki se nagyon mozdulnak a házbol, este felé már van futkosás dögivel, nyáron nem járok velűk kiállitásokra sem,
Mióta megnyírtam, azért kicsit jobban bírja a meleget...és szerintem sokkal aranyosabb is
ha egy sátorban alszol velem akkor még rozsaszin tűlszoknyában is hajlando vagyok motorozni, persze alvás nem lenne, nehogy bele éld magad,
Jajjjj,szegénykém. Olyan kis aranyos lehetett.
De persze nem muszáj hozni a motorokat,csak gondolom az nélkül közületek senki sem jönne el egy sátrazós,sütögetős, beszélgetős partyra.
De szerintem nem lenne gond a motorokkal.
Szegény Zizkónak volt nagyon melege hátul a kocsiban pedig majdnem végig lehúzott ablakokkal mentünk...nem is nagyon nézelődött, inkább befeküdt az árnyékosabb sarokba és ott szundikált
nekem viszont kűldjed azokat a puszikat vödörszám,
akár nyalogathatsz, csokolgathatsz is azt sem veszem zokon,
Már nem egyszer találkoztam arra terepjárósokkal és quadosokkal....azokat sem nyírta ki senki sem. Óvatosan kell közlekedni.
Helyes, nincs nyalakodás
Amúgy szia...
jo ötlet, csak ott nem annyira dijazzák a motorosokat, mivel annyi hétvégente a turista mint égen a csillag,,

és hiába mész kettövel, akkor is ugy néznek rád mint a mori mészárosra,