Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alul a munkahengernél.
Kezelési könyv 41. oldal
csok a legszebb százéves kacsojára, is,
Szia.
Én tegnap voltam Veszprémben...a fél délelőttöt a napon töltöttük,aztán a buszon sem volt valami hűvös,és még haza is kellett jutnom....én sem fáztam az tuti. De most itthon vagyok és az egész lakásban dög meleg van.
szép jó reggelt mindenkinek!
Hát, ahányszor én diszkóban megfordultam...
szió , már puszit nem küldök ,mert baj ! mondjuk nem tudom mit kell érteni egy puszihoz ,de te tudod , de akkor ezek után nincs puszi ,azt jó van így jó lesz kedves?
Engem különösebben nem érint, melóhelyen vagyok, légkondi megyen...tegnap mondjuk elég szar volt, pont dél körül értünk le vidékre, nem fáztam kint a kertben...úgyhogy gyorsan elintéztem amit kellett aztán húztunk is el, talán félórát ha ott lehettünk...
Hogy kell feltölteni olajjal a hidraulikus kuplungot? Csak azért mert láttam képeken hogy nem a tartályba öntik az olajat hanem fecskendővel kell valamit csinálni. Köszi
Nem jó,mert ma dolgoznom kell (hoztam haza egy csomó munkát ),meg délután megyünk megnézni egy leendő fórumtalálkozó helyszínét.
Aug. 29-30-ra tervezünk egyet, a Bakonybél előtti füves,erdős terepen. Egy kis sátrazás,sütögetés,aki akarja hozhatja a motorját is és az erdőben gurulhat egy kicsit. Mit szólnátok az ötlethez? Eljönnétek Ti is?
Dani nem hiszem el hogy ezt eddig nem tudtad,!
inkább gyere el,

nem egy goldwing felvonulás az igaz, valoszinű a por is nagyobb lessz a riderek is kissebb hasuak, és fiatalabbak, (kivéve engem :)
Szió.

Ma már megint eszméletlen meleg van.
Aszondod a BKV-bérletre jobban buknak a gádzsik a diszkóban mint a kocsikulcsra?
Szorítok értetek! Érezzétek magatokat jól!
Jó reggelt kívánok.
majd mikor rájőn Gyurika hogy a tömegközlekedés mennyire csajozos akkor vidámabb lessz ,
megyűnk ki mi is a kis bányás bográcsos, házi versönyre,
jo reggelt,

a GASGAS turásoknak jo utat, Gyergyoig, balesetmentes turát, sok kalandot, és jo sok port kivánok, barátilag,
Azért bele ne haljál hogy HÉV-re kell üljél...
hát reggelt.szebbet,jobbat. irány a meló...bkv-val
Jó mulatást!

Egyébként reggeltet...
Kívánjatok egy kalappal!
Mindjárt rajt!
Na megjöttem, jó kis buli volt Megyek alvadok egy picit, mert 8-ra megyek vezetni, ami azt jelenti, hogy 7-kor kelnem kell.