Mit tudtam Én,hogy neked mekkora füves területed van. Azt hittem ennél azért kicsit többet kell melóznod ...ennyiért még a fűnyírót sem éri beindítani.
Persze,Nekem kell tudni,de ha férjhez akarnék menni sem lenne kihez.
Ma közveszélyes voltam/vagyok. Dolgoztam,de nagyon kiakasztottak,délután elmentem barátnőmékhez egy kicsit,hazajöttem és folytatódott a mai balfék napom,úgyhogy most szigorúan megtiltották,hogy bármit is csináljak,mert gyilkos hangulatban vagyok.
Igen,egy olyan tényleg nagyon jó lenne. Nagyon muris,vidám hangulatú.
Remélem azért egyszer majd valamikor Én is férjhez fogok menni,de még nem jött el az Én időm.
azt jól veszem ki hogy III. osztályban E1 kategóriában indulhatnék? (Husqvarna TE 250)
a 6000 Ft-os nevezési díjon kívül milyen költség van még?
Ezen az oldalon minden információt megtalálsz....a lap alján van a nánai verseny kiírása.
Bakonynána
nem sokszor szoktam ide benézni de amikor benézek akkor látom hogy itt van a legtöbb enduros
a bakonynánai versenyről tud valaki információval szolgálni
a legnagyobb kérdésem az az hogy teljesen amatörként milyen feltételekkel lehet elindulni
Sosem volt szokásom egyszerre több férfival kezdeni.
Ma közveszélyes voltam/vagyok. Dolgoztam,de nagyon kiakasztottak,délután elmentem barátnőmékhez egy kicsit,hazajöttem és folytatódott a mai balfék napom,úgyhogy most szigorúan megtiltották,hogy bármit is csináljak,mert gyilkos hangulatban vagyok.
Remélem azért egyszer majd valamikor Én is férjhez fogok menni,de még nem jött el az Én időm.
Próbáltam egyet, kurva jól lábra esik. Szimpi