Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jujjj,ez nagyon jóóóó.

Most egy kicsit besűrűsödtek a dolgaim,de nem mindig van így.
bizony-bizony.
Hát amikor bemondja a kapitány hogy ha jobbra néznak láthatják a kigyulladt hajtóművet, ha balra néznak láthatják a leszakadt szárnyat, ha lefelé néznek láthatnak egy narancssárga gumicsónakot - na abból beszélek én

Hogy egyesek itt milyen elfoglaltak ...na mindegy
hát ezek a nőknek az érzései
pontosan.
egyet írtunk csak más hogy !
oksi
Okés.
Egyenlőre úgy néz ki,igen. De még nem 100 %.
még nálunk is változhat majd beszélünk még róla oké
Persze,ez természetes....de ne izgulj,nem lesz semmi baj. Jelentkezni fog.
mind a 4-nap?
Bár még semmi sem 100 % ,de ha változik a program,akkor szólni fogok.
szerintem én is ezt fogom csinálni ,ő 10-napra ment , de egyenlőre érjen oda szerencsésen ma hajnalban vittem ki , hát mit ne mondjak ! megkönnyeztem
Ohhh,Én akkor pont az ország túloldalán leszek.
áááááá pont most akartam írni ,amikor láttam mit írtál ,20-áról, megyünk le fűzfőre 4-napra , és jó lett volna össze futni .
Őszintén megvallva az összes utas be volt sz%rva,amikor láttuk a szerelési manővert,meg még hivatalos tájékoztatást is kaptunk arról,hogy technikai gondok miatt csúszunk ...anyuék meg már Ferihegyen malmoztak ...aztán éjjel mikor hazaértem szegénykéim majdnem megfojtottak,annyira ölelgettek.
Milyen vicc?
Hát hétköznap dolgozom,de a hétvégéim már foglaltak....jövő hét Bakonynána,de az még Nekem nem 100 %,mert lehet,hogy látogatóm lesz ...aztán 15-16. Pannonia ring, 20.-tól meg Kunmadaras.
ne is mond ! szegénykéim ,nem lehetett neki semmi .
majd csak holnap üzen msn- 7-óra eltérés van.
Mint a viccben

Szülők holnapután indulnak Lappföldre (autóval)...egyedül leszek itthon 3 hétig az állatkerttel...nincs kedved valamikor meglátogatni?
Az nekem is, de attól még ugyanúgy tökhülye vagyok hozzá...
nem is múlthéten voltunk pencnél hanem már vagy 3 hete
Próbálj meg nem idegeskedni! Nem lesz semmi baj.
Bár a múltkor anyuék is elég rendesen idegeskedtek mikor kimentem ,a hazajövetelnél meg főleg mikor megírtam nekik,hogy műszaki gondok miatt késik hazafelé a gépem,és mi pont látjuk ahogy a szerelők a hajtóművet baszkurálják.
van kapcsolási rajzom......
múlthéten pencnél az enyémből ömlött mert felment bele egy faág....
erdélybe horié vérzett...
mi orrvérzésig endúrózunk.....

ja penci dombokról jut eszembe ...itt riogattak a penci dombról , hogy így meg úgy már majdnem beszartam...meg néztem a vidiket olyannyira, hogy oda kellett utazzunk személyesen ...hát lópina....csak fel kellett rá menni....
lehet csak nekünk eccerű itt a pilisben nevelkedetteknek de ilyen domb kettő is van az udvarban....szóval nem nagy cucc...