Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zoli csak nem parti?
Én sem ismerem személyesen a Tibit,úgyhogy nagyon mellényúltál.
engem a hétvégén a 71-esen megelözött egy fekete Ferrari magyar rendszámmal , lehidaltam a hangjátol azota tudom hogy nekem olyan kell, olyat gyorsult mint állat, és az a fara ami volt huhuhuuuuu,,
mivel csak két személyes,és utcán használnám, és a szine sem tul előnyos, ezért kiváncsi lennék a véleményetekre, válaszotokat elöre is köszönöm,
most meglátogatlak vicky és szóba állunk.....kimegyek tibihez
Legalább a kutyákat is befoghatnád valami hasznos feladatra...futhatnának a mókuskerékben,ami áramot termelne.
na bumm.tibi ezt megnyerted
le se szartál mikor szerelmes voltam beléd meg ilyenek.....
Kapjad beeee ...miért,Te egyáltalán szóba állsz Velem?
akkor legalább a nöre nem kell költened
Akkor jól éreztem,hogy baj van. Remélem minden megoldódik.
most meséld mert anyagi csödbe jutok addig a villanyszámláktol,
a nagy lukacsos verzio, olyan aminek OTT egy nagy luk van, ezért ha megálsz kisdolgodra akkor szinte kiesik a cerka magátol ,
TIBI gyanus vagy te nekem,
igen ronis csak drága(gazdasági válságvan nem tudtad)
Sziasztok! Tudnátok olyan 4T gépet ajánlani aminek van olyan hangja mint 1 450exc nek akrával?(Siófokon volt szerencsém ehgy supermotyó ktm hez és lehidaltam a hangjától azóta tudom h nekem vmi olyan kell) A leglényegesebb szempont azonban h 2 személyes legyen! Ugyanis sajnos ezt a 125 exc-mel nem tudtam megoldani, tulságosan beül, nincs lábtartó, és rohadt kemény hátul az ülés. Leglább 50 pacis motor kellen mivel utcán is használnám! Előre is köszi a véleményeket!
a szerelem jo dolog,
tangába motorozol?
Kabbe zééé!Elárulsz
Probáljátok ki a necc harisnyát Nekem bejött
na nemá szeva
jóó én nem ismerem csak a tibit......ezért a lehet az nem jó szó ...inkább a biztost kellett volna írnom
azaz egyenruhás pökhendi nagyarcu pöcsök mind,

utálom az összeset, senkiházi ingyenélő népség,

ritka a kivétel közöttűk, és az nem is marad sokáig rendőr,
Re GG elt!
szerintem egy szobában vannak már rég és onnan irogatnak...lehet dugnak is közbe
van jobb magyarázat is ezekre...majd úgyis találkozunk és elmesélem...csak juttasd eszembe