engem a hétvégén a 71-esen megelözött egy fekete Ferrari magyar rendszámmal , lehidaltam a hangjátol azota tudom hogy nekem olyan kell, olyat gyorsult mint állat, és az a fara ami volt huhuhuuuuu,,
mivel csak két személyes,és utcán használnám, és a szine sem tul előnyos, ezért kiváncsi lennék a véleményetekre, válaszotokat elöre is köszönöm,
a nagy lukacsos verzio, olyan aminek OTT egy nagy luk van, ezért ha megálsz kisdolgodra akkor szinte kiesik a cerka magátol ,
TIBI gyanus vagy te nekem,
Sziasztok! Tudnátok olyan 4T gépet ajánlani aminek van olyan hangja mint 1 450exc nek akrával?(Siófokon volt szerencsém ehgy supermotyó ktm hez és lehidaltam a hangjától azóta tudom h nekem vmi olyan kell) A leglényegesebb szempont azonban h 2 személyes legyen! Ugyanis sajnos ezt a 125 exc-mel nem tudtam megoldani, tulságosan beül, nincs lábtartó, és rohadt kemény hátul az ülés. Leglább 50 pacis motor kellen mivel utcán is használnám! Előre is köszi a véleményeket!
mivel csak két személyes,és utcán használnám, és a szine sem tul előnyos, ezért kiváncsi lennék a véleményetekre, válaszotokat elöre is köszönöm,
TIBI gyanus vagy te nekem,
utálom az összeset, senkiházi ingyenélő népség,
ritka a kivétel közöttűk, és az nem is marad sokáig rendőr,