Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jujjj. Nagyon sajnálom,hogy ennyire nem jött össze.
Gyakori,hogy nem sikerülnek a pároztatások?
Felmentek a várba is? Döbrönte szép hely,jó hely...és terepmotorozáshoz is nagyon megfelelő arra az erdő.
de csak arra az eggyre koncentráltunk, hiba volt az idén már a kiskutya projekt elmarad, mivel a kutyák csak fél évente tűzelnek,
tibikém megvan a program holnapra ha hazaértél pápáról....
13:00 körül érkezik az egri küldöttség akiket husqvarna berúgásra kell megtanítanunk oda kell menni videó meg fotó anyagokat gyűjteni

ja meg berúgni a motorjukat mert azt is hozzák...biztos akarnak hétvégén menni vele ...berúgjuk nekik..
zoli megyek veled,ha netán kidob vicky megyünk döbröntére csapatni
Tényleg nem ismerjük egymást személyesen!
kb 3 forint,
Uhhh,sajnálom. De nem csak azt az 1 kutyitokat fedeztettétek,nem? Azért lesznek idén picik?
na az kell nekem is a giszgaszba, nézhetnél, hátha ugyan az, vagy fetreng ott egy,
ebben gyárilag boyesen van, de a mostaniak v-force, jöhet házzal eggyűtt is, de elég a lap is, ha az van csak occso legyen,
Nem ismer
Van olyan aki nem.
ááá kutyik miatt is szét basz az ideg, az osztrák fedezés ugy néz ki nem jött be ultrahangon doki nem látott semmit,
jo sok pénzbe volt, fél év mulva ujjra megprobáljuk,
hát ez egy ktm 250 exc ..és kicsit kopottas a membránja..leégett a sarka...
vagy gyárit vagy boyesent vagy vforce-t nézünk bele

ki tudja mit találunk a raktárba...
vicky dobj egy százast a persejbe és hogy nem ismered
Gyere!
Tudtam Én,hogy a zoozee szerelmes a Tibibe.
tekerhető kormány volt benne, meg kinyithato ajtok, lábtarto, fogos kérdés,
akár most is ha kell.............egy ilyen jó csajba ki az a marha aki nem szerelmes
Nem nem
Mehetsz,de attól mi még nem fogunk találkozni,mert Én Pápán vagyok. Jah,és a Tibi NINCS itt!
milyen membrán,? nekem is cserélni kéne a giszgaszban,
volt rajta lábtartó ?
Te szerelmes? Belém? Mikor?
natessék ,én bekapnám, ha nekem mondanád,
most indulok hozzád űrrakétával,
el kell mennem szlovákiába ...membrán miatt lacinak.....