Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mostanában fogok férjhez menni,úgyhogy nem gáz.
Én is tele vagyok szúnyogcsípésekkel....utálom ezeket a dögöket.
Én már strandolok....úszok az izzadságban.
Dani gyere ide...itt nem ket hetes az esos evszak...hanem 1 eves!
Vigyázz Vicky, nehogy így járj majd
Engem kedden keresztfaterék kertjében fényes nappal támadott meg egy kisebb falka...
hát jah vmelyik este öntözőrendszert fektettünk tele volt a kert.......
Mondjuk a nyár az ilyen...csak az a kurva kéthetes esős évszak nem kellett volna, most mindenhol annyi a szúnyog mint a rohadás
itt is dög meleg van! ma is kellene menni strandra tegnap dél, fél1kor volt 33fok....(árnyékban )ma megdöntjük sztem
a magyar foldet ln szeretem, csak azt a sok csotanyt nem
aki iranyitja..azt nem
Bar ehez kell a magyar birkasaga is...
Háló! Láttam partraszálltál
A második képpel valami nem stimmel...asszem ez akart lenni inkább...
sziasztok
szia Kornel!
Ez is biztos kezes gépecske lehet...WR500 (1992?)
Szió!

Most itt is döglesztő hőség van.
szeva, itt kora reggel van,
ez csak egy költöi erősen ironikus felhangu megjegyzés akart lenni tölem
szep delutant nektek hogy vagytok?
Azért nem baj ugye ha én nem szeretem
Döme röhögni fogsz azért én már fizettem a rendörnek 25.e ft-ot.

a sztori a következő volt, triáloztam itt a kilátonál, jön szemben az utcában a rendőrauto, eszembe sem jutott elmenekűlni,elém áll keresztbe villogot felkapcsolja, kb mintha ém lettem volna a mori mészáros,

azt mondja adjak egy segédmotor jogositványt, mondtam nincs nálam a jogsim, de itt lakom két utcával arrébb ha jön utánam szivesen kihozom minden papiromat.

elment rádiozgatni, a bidiktált adataimat mind leellenőrizni, jön vissza mondja hogy ő engem feljelent, mert nincs nálam a papirom, nics a motoron tűkör, és űlés,,

mondom neki hogy a papiromat oda adom a 200 méterre lévő lakhelyemen, a tűkör az oké hogy nics rajta, de űlés ezen a modellen alapbol sincs,

azt mondta hogy ő most kérdezte meg rádion,és a motoron kötelező tartozék az űlés,
a végén azért elmondtam neki hogy legközelebb számitson nyugodtan rá hogy át fogok menni az octáviáján ha szemböl jön, és nem fogok megállni,,

feljelentett 25e csekk, megfellebbeztem, irásban leirtam az űlésre vonatkozo dolgaimat is a fellebbezésben jött vissza indoklás hogy akkor is 25-öt fizessem csak szépen be....

ez magyarország abszurdisztán , mi igy szeretűnk,
Hátsó lámpa is?
Index az EXC-n sincsen, meg tükröket is csak műszakira kaptam kölcsön Ócsáról...mondjuk egy minit lehet erre is felmekkelek mint ahogy a 625-ösön volt