Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki meg akarná csinálni:
tartanánk egy pilisi lightes bevezető edzést sutyinak,

de tényleg lightes legyen ám, orion kétszer fel kétszer le,
Még jó, hogy tegnap kikértem azt a zöldkártyáizét is, mert még csak a régi rendszámra tudják kiadni...így 2 hét alatt készül el, mert a rendszerben át kell írni a rendszámomat meg eszemfaszom
Tegnap meghoztam az új rendszámomat...(h)UJE
Szia! Beszéltem a párommal, vagy ő vagy én még a mai napon felhívunk. Előre is köszi
Szia Beb! De jó,hogy itt vagy!
Szia!

Nem akartok Hebo cuccokat árulni?
A Ti környéketeken nincs dealer!
Adatlapomon az elérhetőségem!
A GG nadrág annyiért NAGYON jó vétel!
Ajánlom mindenki figyelmébe!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Vicky, ahogy ígértem itt vagyok
Srácok van 1db GasGas és 2db Hebo nadrágom eladó. Ha valakit esetleg érdekel, mindegyik 34-es méret és 15000.-/db
Nem készültem semmit, kicsit szarok is, mert én homokot láttam egész életemben, semmi mást Egyébként tegnap járódott be a motor...erősebb lett az új dugó miatt, meg egy kicsit nyomatékosabb is a talptömítés miatt...szerintem.
Utazok odafelé
Romániára...meg majd C+E+A
Ez nem punci hanem fekete lyuk...baszki, deréktól lefelé simán beszippantana
ja aha ...felmérő erdélyre...az kell nehogy ott derüljön ki az erdőbe, hogy nem fog a toll csak a klaviatúra jó.....

azthittem megint valami olyan vizsga....A B C D E F G vagy még egy éreccségi vagy elsőáldozó vagy ilyesmi.....

a motor az persze más......
hát sutyi remélem edzettél mint a disznó.....felmérnek....
aztán távfelmérés webkamerával vagy ideutazik sutyerák netán a körzetünkbe méricskélni magát ?.......mert akkor találkozhatnánk is vele..... személyesen is akár.....
Miki és a Laci szeretné látni az újakat, hogy tudnak menni.
Nem lenne jó megakasztani a csapatot.
Tavaly előtt az egyik srác még a határ előtt feladta. . .
már megint mire vizsgázol vazze ?
puncis szmájli, kukis szmájli , géppisztolyos szmájli, motorozos, szatiros szmájli,
Majd meglátjuk
főleg mikor nem is hordok szoknyát.
a sátradat meg a motorodat,meg kisorsolják tombolán, Dani pedig megkapja a hugodat használatra,