Még jó, hogy tegnap kikértem azt a zöldkártyáizét is, mert még csak a régi rendszámra tudják kiadni...így 2 hét alatt készül el, mert a rendszerben át kell írni a rendszámomat meg eszemfaszom
Szép jó reggelt mindenkinek!
Vicky, ahogy ígértem itt vagyok
Srácok van 1db GasGas és 2db Hebo nadrágom eladó. Ha valakit esetleg érdekel, mindegyik 34-es méret és 15000.-/db
Nem készültem semmit, kicsit szarok is, mert én homokot láttam egész életemben, semmi mást Egyébként tegnap járódott be a motor...erősebb lett az új dugó miatt, meg egy kicsit nyomatékosabb is a talptömítés miatt...szerintem.
ja aha ...felmérő erdélyre...az kell nehogy ott derüljön ki az erdőbe, hogy nem fog a toll csak a klaviatúra jó.....
azthittem megint valami olyan vizsga....A B C D E F G vagy még egy éreccségi vagy elsőáldozó vagy ilyesmi.....
a motor az persze más......
hát sutyi remélem edzettél mint a disznó.....felmérnek....
aztán távfelmérés webkamerával vagy ideutazik sutyerák netán a körzetünkbe méricskélni magát ?.......mert akkor találkozhatnánk is vele..... személyesen is akár.....
Miki és a Laci szeretné látni az újakat, hogy tudnak menni.
Nem lenne jó megakasztani a csapatot.
Tavaly előtt az egyik srác még a határ előtt feladta. . .
de tényleg lightes legyen ám, orion kétszer fel kétszer le,
Nem akartok Hebo cuccokat árulni?
A Ti környéketeken nincs dealer!
Adatlapomon az elérhetőségem!
Ajánlom mindenki figyelmébe!
Vicky, ahogy ígértem itt vagyok
Srácok van 1db GasGas és 2db Hebo nadrágom eladó. Ha valakit esetleg érdekel, mindegyik 34-es méret és 15000.-/db
azthittem megint valami olyan vizsga....A B C D E F G vagy még egy éreccségi vagy elsőáldozó vagy ilyesmi.....
a motor az persze más......
hát sutyi remélem edzettél mint a disznó.....felmérnek....
aztán távfelmérés webkamerával vagy ideutazik sutyerák netán a körzetünkbe méricskélni magát ?.......mert akkor találkozhatnánk is vele..... személyesen is akár.....
Nem lenne jó megakasztani a csapatot.
Tavaly előtt az egyik srác még a határ előtt feladta. . .