Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajj,de sajnállak. És erőszakkal töltötték a szátokba,igaz?
Nem volt ám azé olyan jó dolgunk, rengeteg sört kellett igyunk hogy be olvadjunk a tömegbe.
De hol vannak a többiek? Bálintgazda, GD, Tibi? ...mondjuk a többiek sem valami tevékenyek ma.
A fene ott egye a jó dolgotokat.
Én meg reggel ötkor értem haza mert el libbentünk Pécsre koncertre
A motorozás Nekem sem volt akadály,pedig nem hajlott a térdem,és úgy kellett leszedni a motorról,mert magamtól nem tudtam.
A széken pedig titokban állj bosszút.
de a motoros csizmában nem fáj a lábam jó kis alpinestars.szóval motorozni tudnék ám(csak hogy Zozit,ne tartsam vissza a munkával )
Jobbulást kívánok!
Receptre már kutyafaszát is írnak?
,elverem a seGGed!
el van repedve,gipszelni akart a barom. kenjem betadinnal meg kutyafasza...eddig magamtól is eljutottam
Én is így jártam tavaly nyáron ...a traumatológián ücsörgök a fájós lábammal,menni nem tudok,erre mamika robog a tolókocsival amiben papi ül,és nagy nyugalommal keresztültolta a lábamon az öreget...olyan gyorsan száguldott,hogy kivédeni sem volt időm a támadást.
doki mit mondott?
elveri a se"GG"ét
nem engedték viszont ketten is ráléptek a lábamra...és papucsban voltam,mert cipőbe nem fér be a lábam
széket szétvágtad?
véget ért a műszak...szevasztok
Milyen olcsó volt.
Nem kell a tüntetésért közép-amerikai országba utaznod!Elég bármerre elhagynod a határt! Ez ami itt megy,az már vicc,csak nem mi nevetünk jóízűen
Voltam az ocsmányirodában...elmentem az új forgalmiért és rendszámért, mivel motorra nem gyártanak 1 db rendszámot csak autóra..így 4200Ft helyett 10500 Ft-ba került ez a szarság
Na csá!
Vége a műszaknak.
Gondolom.
Nem könnyű királynak lenni!
Nekem mindig igazam van.
Milyen igazad van.
A bigámia főbüntetése a két anyós.
A börtön a mellékbüntetés.