Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is.
Jó reggelt
Sosem tartottam magam valami nagy ősmagyarnak, de ha valamelyik jobbérzésű középamerikai országban lennénk, már rég lázadás lenne!
Cseplin nem tudott berakni 1 szimmeringet
Haló emberek. Nekem volt ilyen autóm nem is egy
ezért ma elő is veszem a rendszámmentesített motoromat és fordulok egyet a telken....csak a lelkem nyugtatására , hogy ne mindíg csak más csinálhasson amit akar .....
hát mindenesetre vérlázító ......
tényleg nem kéne már seggbebújnunk .......katasztrófa lesz ha hagyjuk
Árpád apánk látná mit csinálnak a telkén biztos háború lenne 5 percen belül....
szia bélám...mi a helyzet nem tucc alunnyi?én se mert a servicéből(siccszervíz) hívtak, hogy üssek be egy szimmeringet .....megnézem mert megőrülök a telefonoktól

jó reggelt amúgy evribodri!
Szevasztok. Döme,ennyi ember érdekel a téma! Na ez a baj itt!Ezt tudják kihasználni.És ki is fogják!
Jobbulást kívánok! A székből meg jó kis gyújtós lesz.
na megyek sebészetre aztán dolgozni. grr.nem áll el a vérzés és nem is akar mozogni,biztos el is repedt-.- kurva szék,ma szétvágom
Szió!
remény hal meg utoljára...meg van sok képem róla,ha már nem láthatom
Jót a reggelre!
A csütörtök már majdnem OK!
Jó reggelt!
Én vasárnap szeretnék ott lenni...a szombat még nem biztos,mert lehet megint be kell jönnöm melózni. De ha mindkét napom szabad,akkor Én is benne vagyok egy ottalvós buliban.
BUGIK,el akarod adni ezt a rezot?hány cc-s gépre való?
azt majdnem elfelejtettem 2009 - es a sárkány.
Jó reggeltet mindenkinek!Zoozee tudnál nekem szerezni ktm 690 szuperlotyóhoz tükrőt?ha igen párban vagy darabra van és mennyi zséért?!
Ennél úgyis csak koszosabb lesz...amúgy teljesen jól néz ki, mennyit is mondtál rá, 10-et ugye?
gecijó