Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azt mondtam hogy akkora jukat kell csinálni a végére amekkora a perf cső átmérője!Olvasd vissza
8 cm hogyan?Mikor a ktmbe 48 mm es a perf cső
Kis ótózás
Kicsivel több ótózás
Nem kéne legyen...de képről talán kiderül majd...
Van benne biztos fojtás azt nem tudom hogy mivel vizsgáztatják Majd küldök képeket!
De nem a fojtott cucc (amivel vizsgáztatják) ugye?
Kép jöhet, mert sztem kelleni fog!
ÁÁÁ így is moslék hangos ha akkorát csináltam volna véget mint amilyen a belseje akkor lenne vagy 8centis a lyuk
Csak a végén is akkora lukat kellett volna hogy csinélj mint amekkora a gyári perf cső átmérője!Ugy az állat
Állapotya?Nagyon fasza!Semmi ütés vetemedés nincs rajta!De ez sima EXC rezó szóval nincs kiherélve!szépen még meg is van kékülve Ha érdekel akkor küldök róla majd képeket!
Na olyat csináltam hogy kinyítottam de benne hagytam minden cuccot csak levágtam a kipuff cső végéből ami elkanyarodik.így van benne úgyanúgy egy cella csak kisebb mivel ki van bélelve és perf cső van belehúzva.Így a kipuff gáz egyből ki tud áramlani!Elég bonyolultan írtam le de ez van
Állapottya?
nyugi én sem meek mostanában,....
motorozni akaroooooooook már nem bírom,hogy itt a jó idő
okés kösszencs akko majd szósssz
kva szád gyönyörű a géééép
vagy veszel perforált lemezt és egy csőre ráhajtogatod megkalaptálod egy kicsit visszahajtod és kész is nem kell drógozni meg semmi dobomba rostából készült perforált cső van egyzser mikor szétszedtem nem votl benne tömés a perforált cső meg 3felé volt törve azt muszály volt valamit okozni vele mert nagyon csilingelt
én rostából csináltam
Halitok!Kipufogo szervizből szereztem énis!Ott tudnak adni!Ha van ilyen felétek!Ha nincs akkor nagyon fasza perf csö van az autok középsö dobjába!Tursz 1et a méhtelepen aztán kivágod belőle!Gondolom nyitod a kéményt .
Oké, olvasom, mint a villám! Sőt, már választ is küldtem!
Sutyi!
Zúztam mailt!
ja tényleg rezó!20ezer forintért a tied csak most csak tőlem
Rezót megkérdezted
Én szoktam szervizelni a gépet, tuti állapotban van!
Most tettem rá új láncot és lánckerekeket!
Űdv mindenki!
Kis segítség!Perforált lemezt honnan tudnék beszerezni?Kipufogó dobhoz kéne!