Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs semmi bajom...megszokhattad volna már hogy nálam ez az alapállapot...
motor tema ez a rmx 450 am ia drz 400 helyet jon ki 2010ben uber kira jol nezz ki kivancsi leszek palyan mi mutat es arban mennyi lesz
jogos ! ne feled hamarosan talalkozunk!
Nem találtam...ez még a régi! De folyamatosan keresek,mert ennyi pénztért senki kedvéért sem fogom tönkretenni magam.
Mi bajod van? Mivel bántottalak meg?
na milyen mukad van nem is irtad meg hogy talaltal
Jelenleg csak munka,munka és munka. Kicsit kezdem már unni ...szerintem simán tetethetnék be egy ágyat az irodámba.
atadtam epp neked ir vagy mi fenne holnap juli 4 remelem be jutunk amcsi taborba bulizni hallod 5.11 polo loveszethez uber kira kell ajandek csak meretet mond?
Csókoltatom
Aztán csak ügyesen!
És mióta vagyok a barátod? Vagy lemaradtam valamiről?
kivalo hangulatban most hogy latlak mi zus veled ?
Köszönöm szépen,megvagyok. És Te?
Hallo udvozol a tarsam!epp melozunk
szio!hogy vagy?
Nálunk reggel volt hatalmas zuhé...meg tegnap óriási jégeső. Besöröztem ,de ritkán iszom alkoholt,úgyhogy már az első sör után voltam. Kellett már a lazítás ,de sajnos holnap be kell mennem túlórázni,de semmi kedvem hozzá.
Nem sok minden történt ma hacsak az nem hogy kurva nagy felhőszakadás volt itt megint Besöröztél?Jo az néha én mondom aki nem iszik Legalább kicsit lazitottál a sok melo után
A barátok mindig hiányoznak!
Azt ne mondjad hogy hiányoztam - úgyse hiszem el...

Hallihóóó. Mizújs?
Szia béby
Elveszett ember!
Jó estét fiatalok! Megjöttem a grill-partyról ,és most egész jól érzem magam a 3 sörtől amit megittam.
Szevasztok!Ezen ne vitázzatok!Nekem volt suzukibol 250 2T,meg rmz450 is amig crossoltam!Most ktm van endurozni.A ktm is jo motor de a Suzukik is super gépek!Japánbol most is csak azt vennék!Amugy a haverunknak 27000 km van benne a drzbe és csak olajcsere volt benne és nem arra használja amire gyártották!Szoval mindenki érezze jol magát azzal amilye van!
kihagytam azt, h miközbe 2hetente öszeomlik, a versenytechnikának köszönhetően.
bár nemtom ki hogyvan vele, de inkább motorozok egy 5LE-vel kissebb motorral egész évbe, mint egy hiperszuper tuning verseny drifter slickes szögesgumis ktm el..