Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Álmodj szépeket.Mondjuk 1 hányással tele bugyogo Jakuzzirol
Gyere holnap is! Joccakát!
Szesz!
N a j ó c a a k á t
Az idősebb perverztől
Az idősebbtől vagy egy másik perverztől.
Mindig jó az ilyet hallani az idősebbtől
Fiatal vagy, de már most egy perverz állat!

Van jövőd!
Fajtalan erotika....TV2, most

Vagy megfújatjuk velük és örökre ugrik a jogsid!
Nem baj majd fel hívnánk a rend éber őreit hogy biztos úr meg fújták a szondánkat.
Mindjárt jön a szamárszopó show
Hát én szunyáltam békésen vki meg öklendezik felnézek haver hányt....mondom jó van bele az ágyba nem gond......szólok neki nem válaszol.....mondom jó van szólok eccer csak felnéz mondom róka mászik az ágyadba nem hitte el .........a dilipók álmában hányt be nah ez a gáz és abban feküdt.....

másik meg est 11kor kikapcsolt és reggel 10kor kapcsolt be.....kiesett neki az áccaka azt se tudta hol kell fel......
Stop Shop 2...az első rész is nagyon állat volt Jól megedzi a rekeszizmokat
De ha Te jönnél, szonda is lenne a rajtnál!
Csak, hogy zaklatva légy!
Sajnos így élünk!
Egyszerűbb simán tiltani valamit, mint ésszel és szakértelemmel megoldani a dolgokat!
Mekkora ökör film ez a TV2 .
nekem a múltkor maradt egy kis minta a zsír új cipőmőn de másnap nem bírtam be azonositani a pontos eredetét.
reggel úgy ébredtél mint egy csiga...na nem olyan lassan hanem saját nyálába
ok biztos úr.
Én nem tudom, mert jött unokatesóm és fellapátolta, mert csak én voltam olyan részeg, hogy tudtam a hányás mellett aludni
A nagyvárosi benzingőzben születtél, úgy hívnak, motorizált nemzedék. Biztosítótű és bőrnadrág, életed csak rohanás, hajsza a pénz után
Üdvözletem
Szasztok!
Nem ellenőrizzük a jogsit vagy a motor papírjait, de ajánlott rendszám és biztosítási zöldkártya, valamint a jogsi sem árt!
répa tuti volt mindbe
Ha tudtok egy kicsit várni lehet tudok friss adatokkal szolgálni.