Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felőlem.
hagyjuk már a drzket ktm és kész. akkor inkább nem motorozom
hát nemtom gyuri.. szidod a drzket meg minden motort, mer a te ktm ed jobb.. de azok mégis mennek, a tied megmár másfél éve áll.. szerinted ez igy okés? okés ha egyszer készlesz, akkor alázni fogod az összes motorkát, de akkoris.. mivan ha megint elromlik? ismét másfél év, aztán addig dolgozás meg sirás? 6 év alatt 3szor álna másfél évig szerelőnél..mer a többi időbe nem motoroznál,mer TÉL lenne.. most ugass vissza hogy egyszer már készlett, csak meghalt... de akkoris.. add el a picsába..
65-öt kell fizetnem a motorért, 25 a munkadíj meg 50 az alkatrész, olajak...kicsit húzós, de azt se tudom miket cserélt, mert pont aludtam aztán ő keltett a telefonnal
ne is mondj nekem ilyeneket énis mennék már holnap érte,még mais,szakadó esőben
Kész a motorom, de majd csak holnap megyek el érte, mert nemsokára indulok fuvarba és nem akarom a szívem fájdítani
Heveder 2 végét kilyukasztod, öngyújtóval megolvasztod hogy ne bomoljon széjjel, teszel rá egy nagy alátétet aztán felcsavarozod valami szimpatikus helyre...
akinek van, vagy akinek van jó ötlete elsőtelóra akarok rakni redőny húzóból kapaszkodót hogy fogassam föl?
döme mail
Ment válasz!
Léptem REPUBLIC koncertre
Oké, elküldtem arra a cimre is!
Az msn est nem szoktam használni!
Az otthoni gépen van csak msn. . .
Adatlapomon van a mailcímem!
Hova küldted?
Nem jött semmi tőled!
Döme mail!
Aztán ha megszületnek a kicsik,megint kérek ám róluk helyzetjelentéseket!
persze majd elfordulunk
Jó ám, de még mennyire....úúúúúgy örülök
A hűtőbe!
Ti meg ott álltatok mellettük és néztétek?! Fujj,de perverzek vagytok!
a váltóba 9 deci kell de tegyél bele egy litert!
mibe kell 1.1l olaj ?ez egy kétütemü motorolaj ami a benzinbe kell!