Még szép, hogy jössz!
És ha odaértél akkor csak választanod kell, hogy mivel szeretnél csapatni egy orbitálisat
Ja, szervezkedünk egy dagonya "meggyártásában" is
Belépő nincs, mert mi olyat nem ismerünk, ez a GasGas család szervezésében kerül megrendezésre és nem a haszonszerzés miatt!
(sokan biztos nem tudjátok, de például a trial versenyek mindenhol a világon ingyenesen nézhetők és sehol sem kérhetnek el belépőt )
Sátorozási lehetőség természetesen van, mert maga a "depo" egy naaaaaaagy focipálya és az azt körülvevő terület, úgyhogy ott tuti jó a "fekvés"
Ez a fesztivál természetesen GasGas hangulatú, de NEM azt jelenti, hogy más nem jöhet oda!
Sok szeretettel várunk minden motorost legyen akár narancs, zöld, kék, sárga vagy bármilyen szinben is a motorja!
Hisz tudjuk, tévedni emberi dolog és senki sem tökéletes
Nem, ez a Gyurika, a múltkor bejött és csináltunk vele pár képet amint pózol a piros tangában!
De jó lett nem? A kis punci, hogy pucsít
Én mondtam neki a múltkor, hogy árulja a testét, de nem hallgat rám
És ha odaértél akkor csak választanod kell, hogy mivel szeretnél csapatni egy orbitálisat
Ja, szervezkedünk egy dagonya "meggyártásában" is
Oda vissza kb 25-30 liter benya.
(sokan biztos nem tudjátok, de például a trial versenyek mindenhol a világon ingyenesen nézhetők és sehol sem kérhetnek el belépőt )
Sátorozási lehetőség természetesen van, mert maga a "depo" egy naaaaaaagy focipálya és az azt körülvevő terület, úgyhogy ott tuti jó a "fekvés"
Ez a fesztivál természetesen GasGas hangulatú, de NEM azt jelenti, hogy más nem jöhet oda!
Sok szeretettel várunk minden motorost legyen akár narancs, zöld, kék, sárga vagy bármilyen szinben is a motorja!
Hisz tudjuk, tévedni emberi dolog és senki sem tökéletes
Egyszersmint lehetne fórum találkozó is! ! !
De jó lett nem? A kis punci, hogy pucsít
Én mondtam neki a múltkor, hogy árulja a testét, de nem hallgat rám
2007.10.06-07 GasGas Dzsamborííííí!
Kétnapos fesztivál a tatabányai Off-Road parkban! Kaja, pija, nők, különböző megmérettető viadalok, tesztvezetés, koncert, sörsátor, sok-sok ajándék és nyeremény!
Tesztmotorozás GasGas EC 450, EC 300, TXT 280 trial, Wild 450 versenyquad!
Ja és az elmaradhatatlan GasGas fíííling!
Hamarosan bővebb infók a médiákban!
De attól még sörözhetünk...
az még kell vasárnapra
A asadat meg csak bízd rám...jó kezekben lesz...majd megjáratom...