hááát
estem kettőt..de nem vészes
bár az jobban fájt amikor érkezésnél lecsuszott a lábam a lábtartóról,és trappoltam egy szépet a földön....bokám kurvára fáj
Ez mekkora királyság!
A 70-es évek elején ezek a kis 50-es gépállatok voltak a májer vasak! Minden fiatal ezekkel nyomult! A hippi kor legfényesebb darabjai!
Majdnem minden gyártónak (Maico, Hercules, Puch, Sach, Montesa, Honda, Suzuki) voltak hasonló gépei a kínálatban mivel tényleg hihetetlen népszerűek voltak!
A mai kisendúrók ősei!
na csákány ...mi is jól kimotoroztuk magunkat mire hazaértünk ... atis38 köszönöm a segítséget
a haveromnak eltörött a keze , holnap reggel műtik .......amúgy ő is inkább 1 defekttel szopott volna mint én!
ja hazafelé tardos magasságában megtaláltuk kartervédőjét ...legalább az megvan ...bár úgy tűnik idén már nem fog kelleni neki
legközelebb reggel korán megyünk és nem lábon aztán szétmotorozzuk az arcunkat
nagyon tetszett a pálya !
előzőt visszaszívtam. idén már nincs menet.meg van a hiba.... lánckerék tartó tengely vége letört anyástul. mögötte elmozdult a szimering,onnan szivárog az olaj. gondolom 1 ilyen tengely van 30-40 körül meg még széthúzzák a blokkot...fasza lesz.
most jöttem meg.30 kmt elmentem...na hát. kormány elment kb fél centit,nem para... a hangja teljesen más,durrog puffog,végig. nem gyorsul úgy de nyomatékosabb,nem tudom hogy miért:S ? és vmi surlódó hang jön előről ha megyek vele,ha behúzom a kuplungot akkor semmi....mi lehet?
Hello mindenki!
Most jöttem haza Tatabányáról és azt kell mondanom, hogy
JGENKURVAJÓT motoroztunk a gáborékkal!
Zoozee-ék sajna akkor értek oda, amikor már indulnom kellett haza. . .
Majd legközelebb!
Szerintem még nem. . .