de,lehet.mert végülis nem tudod elolvasni,csak látod hogy ott van. de nem is azért kell hogy eltudja olvasni,csak hogy mégis nálam legyen és lássa h papíros a gép
de legalább most fent volt a rendszám fogok venni olyan táskát aminek hátul van 1 hálós zsebe,oda bebaszom a rendszámot aztán csókolom. tegnap láttam 1 gixeresnél,zsír volt
jaja. már voltam is 1 karikát a szakadó esőben váciról mentem bajcsy fele...felüljáró,kettes,nagy gáz,dobbantás...kerék felfele néztek a rend éber őrei szembe
az Ebay nagyon jó dolog, csak az abaj hogy licitálós oldal.
Ami ugye azt is jelentheti hogy potom pénzért hozzájuthatsz egy géphez, de sajna az is előfordulhat hogy az uccsó pillanatban akár 1000 eurót is felmehet az ára....plussz még ki is kell menni érte, ami megint 40-50 ezer forint...
Superman! Hívtalak telefonon, de nem ugrottál! Holnap délelőtt hívlak, hogy mennyibe jön ki az annyi!
Ja, és egy kicsit fontos kérdés!? Neked beindult a kicsike? Mert nekünk nem nagyon akar engedelmeskedni pedig már mindent csináltunk, még a kis titok kapcsolót is megtaláltuk
én az ebayon skubizom a gépeket,de az istennek se birok a sok eine-kein cájtungbol kijönni a keéske német tudásommal pedig jo volna németböl hozni valmai zsir gépet jo áron(persze saját célra )
Láttam már ilyesmit. . .
Abból nem lehet hiszti?
Bele volt szakadva a csavar?
Kipufogót is tudnál hozni?
Bámulatos hogy le akarják húzni itthon az ember fiát...
Ami ugye azt is jelentheti hogy potom pénzért hozzájuthatsz egy géphez, de sajna az is előfordulhat hogy az uccsó pillanatban akár 1000 eurót is felmehet az ára....plussz még ki is kell menni érte, ami megint 40-50 ezer forint...
Ja, és egy kicsit fontos kérdés!? Neked beindult a kicsike? Mert nekünk nem nagyon akar engedelmeskedni pedig már mindent csináltunk, még a kis titok kapcsolót is megtaláltuk
Az egyik 2003-as, rendszámos, de 1millió300ezer froncsi.
A másik 2005-ös de 950ezer forint...
Ausztria, Németország, Olaszország..
Attól függ, milyet...az endurókat inkább A, DE-ból...
2001-es kiadás...
Holnap megyek, de legkésőbb jövő héten...
lehet hogy endúrót is hozok, de lehet hogy csak robikat...
Ezt nézd meg:
http://www.sportmotor.hu/motor...