Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miről döntenek a fák?
akkor te beléptél a Gyűrűk Ura-ba?Beszélő fák?
Üdvözletem
Ma volt háromnegyed órás motorozásom:
9 quad
2 kutya
1 család
1 vadász
1 terepjáró
1 ilyen kép
ezeket láttam
Zoozee egy precíziós gépezet...szóval idő kell neki, szerintem tavaszra tuti motorozhattok
..én meg nem tudom hogy motorozzak-e vagy sem...
Nem tudom, hogy endruozni menjek jövő héten, vagy Mélykútra krosszozni
kösz...
Remélem jövő héten már gurulunk...
Akkor jó munkát! Most hétvégén én se jutottam ki motorozni
ÉN DOLGOZOM!
extra gumihoz extra nő illik...
na száradjon le a fasza annak aki most nem jön motorzani,,,mert én elmentem dagonyázni ribik,,
de a legnagyobb bajom az hogy még a gumit is egyedi méretben kell legyártatnom,,
aztán van egy amit Amszterdamban kiállitottak köztéri szobornak, alatta a felirat, : ungarisce bika,
nekem is van egy példány amihez templomban imádkoznak,,,
az enyémből mást csináltam:
oksa...de itthon akkor se spórolok össze 3 hónap alatt egy triálra valót...
Holnap iskola
viszont ott kurva drága az élet,,, , az emberek egy surmo alkoholista faszfejek, és folyton hideg van, és fuj a szél,,,
az én tököm már akkorára nött hogy egyszer már le is vágattam, és lámpát csináltattam belöle,, de kár volt mert már megint akkora,,,
De ha megveszed, akkor már enni nem tudsz Szóval legyen inkább 3havi fizetés
pedig az enyémnek illene előbb kész lennie
gyerekek,írországba ilyen "szar" árak vannak:

trials
2001 gas gas txt250 €1530
2000 gas gas txt250 €1500
1999 montesa 250 €1200

...mondanom sem kell hogy átlag 2000 € fizetése van az embereknek..ergó egy havi lóvéból vehetsz egy trialt...
kösz,kihagyom!
Nekem se jó...még csak 33 múltam,de én is abudin alszom..csak nekem már akkora a pöcsöm hogy belelóg a wc-be, ezért vennem kellett egy teniszbírói széket...tudod,az a magasles formájú..de a makkom még így is karcolja a budi alját...
ne tudd meg,,ott alszom a wc-n, a répám már akkora, mint az alkarom, és csunya nagy kék erek vannak rajta,, megnézed,,?
Baszki te 40 éves vagy?
Éjszakánként hányszor jársz hugyozni?
kopogj be hozzá,,