Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még mindig nincs kész a ktm?
válasz
#1223820 | 2008. november 10. 15:59
Szia(sztok)A többség igen . neked már felejtös
hát az siralmas akkor meg kell ölnöm a ronis nevezetű bélát és el kell vennem a motorját kurva élet...tényleg,itt vannak a jobbnál jobb idők és itthon ülök a székben
Bojler Gyula bekészült Ezt aki kibírja sírva röhögés nélkül az nem ember, vagy 40+
kösz Döme
Általában 5w, vagy 7.5w olaj 100 vagy 110mm légréssel.
főbéla válasza,,,
hali na motorozunk meg az iden?:( :)
szeva FŐBÉLA,,
Kösz a tanácsot,megfogadom!Dec 15-én megyek vissza a korházba felülvizsgálatra...addig pihentetem a motorozást és lessz időm rendbetenni a lovamat!
Szegasztok!
morgen béláim !
én még várnék a helyedben legalább 2-3 hetet, hogy megerösödjön rendesen,
ilyenkor összel a csuszosban hamar oda vered magad, és akkor kezdödik elölröl a gyogyulás,,
jo reggelt,,
ismét rendbeteszem a moccot aztán lehet hogy eladom....átnézni valok : himbarendszer,dugó,csapágyak ,fékek és lecserélek néhány elhasználodott műanyagot
Döme, légyszives írd meg nekem mennyi oil kell telószáranként a 2004-es 300-as EC-be?!Kösz.
Jó reggeltet!A balesetem kb 35 napja történt,a sulyosabb része az,hogy három borda 5 törés és megsértett valami hártyát vagy mit ami a tüdő körül van
kibaszott nagy arany!
én is,
Nah én mentem aludni
Hellotok Jó éjt mindenkinek!
Írtam egy levelet nekik!
ÁMEN!
bocs hogy én nem irtam, DE egész délután motoroztunk, házi versenyt rendeztűnk 6 körös verzioban,, és a vége felé ugy csináltuk izgalmasabbá téve hogy a gyengébbek kis helyzeti elönnyel a rajt utáni kanyart követő egyenes részröl indultak, egy srác inditotta öket akkor amikor látta hogy minket is elinditott a másik srác,,,
volt keveredés, jo kis meccsek voltak, haveromat rendesen kivezettem egy mandinerben,,,
Olivér, a Dirparkba fotóst keresnek!