Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az SC-n egy 2,5 mm vastag karbonlemezzel együtt volt felfogatva a rendszám a sárvédőre...egyszer valami ágba beakadt a rendszám, majdnem letépte az egész hátulját a motornak
nemhogy ilyet használnátok
Én nem hordom a rendszámot motorozni, csak most felraktam, mert a városba rendszám nélkül nem megyek ki...de endurozni megyek, akkor ott figyel a táskámban, ha kérik, akkor meg jöhet a jól bevált "az őz leharapta" szöveg
na szíp all
tényleg nem fog,viszont ha egyszer is oldalára/seggére esik a motor,akkor a keretnek/rendszámnak annyi...
Mi-ha már nagyon szükség van a rendszámra-nemes egyszerűséggel ráhajtjuk a tartóra...
A régi is bírta...csak a crosspálya nem tetszett neki...
Sutyi ha azt mondom ugorj be a kutba, és nem lessz bajod beugrassz,,,,? tudid mi birja sokáig egy enduron,, amit otthon felraksz a polcra,,
Pár hét aztán ugyfog kinézni hogy rosszlesz ránézni Igyszokott kezdődni a mesterséges amortizállás
Csssssssssss.
Azt mondta Döme, hogy ebbe nem ér bele a gumi, ha egészségeset ugratok Remélem sokáig fogja bírni...
követeljűk az eggyenlő jogokat a romáknak, 13. havi segély, 14. havi segély,
szabad tippelnem hogy meddig lesz rajta az a csini merev műanyag rendszámtáblatartó-keret?
Bakker, vagy 20percet szarakodtam a hátsó lámpával...először felraktam azt a műanyag cuccot, de utána már nem tudtam belerakni a lámpát, aztán újra le kellett szednem, meg majd ebben a hónapban jár le a műszaki is...addig biztos nem szedek le róla semmit
Ne rontsd az üzleted.
Nagyon szép képet csinál, ha olyan kezében van aki ért is hozzá kicsit Nem nagyon láttam még olyan ember aki szarabb fényképet csinál, mint én
Sutyi mennyé még vissza csavarozni egy kicsit , rendszám, műszerfal, kapcsolo, hátso lámpa toldattal eggyűtt,,
Rendszámot csak azért raktam fel, mert holnap elnézek vele a suliba...meg, ha már kifúrtam neki a lyukakat, akkor belepróbálom már
ekkora kép legalább éles lenne

A rendszámot is! Pályán könnyen letöröd!
Nah, most lettem kész...mindenki nagy örömére leszedtem az indexeket is
szevasztok kannások
valami német cucc lehet,, bis canna
By Gemes!

Szeged, sétálóutca, egy srác szórólapot osztogat, ad is mindenkinek
rendesen. Rómainak álcázott kisebbségi "hölgy" is arra jár, neki nem ad.
A cigány nem olyan, hogy amit ingyen adnak abból ne szerezzen, tesz még
egy kört. Nem kap.. A szűk agyában megfordul ám rögtön, hogy:

rasszizmus, kirekesztés, diszkrimináció...és a többi liberalizmus által
szájukba adott érv, amely arra hivatott, hogy kötelezettség nélkül
szerezhessenek jogokat. Mind1. Odafordul hát a sráchoz és nagy
felháborodásában felelősségre is vonja:

- Héé, Hát én azé' nem kapok olyat, mer' cigány vagyok? - Mire a srác
lassan, tagoltan:

- Nem. AZÉRT, MERT EZ EGY 1 ALKALOMRA SZÓLÓ SZOLÁRIUMJEGY...
sukár cola,,