hogy motorozna nincs is motorja vazze ......most hasítok a fele blokkjáért tatabálnára mindjárt ......
de azért fogtok motorozni.....
neked meg nem is kell motor mert mindíg dolgozol.......na megyek én is összerakom őket aztán mehettek......vagy jöhettek is akár motorolni
remélem holnap én is mehetek egy rendeset .... végre már ......esetleg se
ezeket az apróságokat leszámítva ,(hogy ki miért nem vett rendes motort ) mi a zsír veletek?
jól van nem szívom a véreteket ....tegnap találkoztam skyroval a kocsmába ...jó csajokkal jött be .....
most meg lenessel fogok találkoznyi e
na lépek majd útközben írok mert van mobilnetem
azért mert Gumicsizmában otthonkában kendőben énekel az énbekesünk a pálinkáról, barackszedésről trágyaszórórol, vili'bá -ról a traktorokról a trágyaszórórol és a csukás borról szól az összes számunk.
azért a rockéletben vannak furmányos zenekarnevek
A mi zenekarunk neve pl.: Ténsasszony Poszt Paraszt Rock'n'Roll Music Band. Röviden csak ténsasszony zenekarnak hivjuk magunk
mi volt elestél ?
de azért fogtok motorozni.....
neked meg nem is kell motor mert mindíg dolgozol.......na megyek én is összerakom őket aztán mehettek......vagy jöhettek is akár motorolni
remélem holnap én is mehetek egy rendeset .... végre már ......esetleg se
ezeket az apróságokat leszámítva ,(hogy ki miért nem vett rendes motort ) mi a zsír veletek?
jól van nem szívom a véreteket ....tegnap találkoztam skyroval a kocsmába ...jó csajokkal jött be .....
most meg lenessel fogok találkoznyi e
na lépek majd útközben írok mert van mobilnetem
www.tensasszony.gportal.hu reklama
ez így keménynek hangzik?
akkor ez ilyen kárpátia féle? nemismerem anyyira ezeket az Isten Haza Család -motivációjú zenekarokat.
A mi zenekarunk neve pl.: Ténsasszony Poszt Paraszt Rock'n'Roll Music Band. Röviden csak ténsasszony zenekarnak hivjuk magunk