Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan fasza a rendszámtáblatartó, hogy többet nem is megyek vele motorozni, nehogy baja legyen
Re GG elt, ismételten egy tűrhető péntek estében volt részem
Szevasztok!
háj
Üdvözletem
mikor ? még a válladról tudok ami még itthon történt....
mi volt elestél ?
itt is ott is a baj hogy nem motorozhatok volt egy csunya balesetem
szia atis ...mi van veled ezer éve nem láttalak ...kint vagy vagy itt is ? hogy megy sorod?
MorGGen!
hogy motorozna nincs is motorja vazze ......most hasítok a fele blokkjáért tatabálnára mindjárt ......
de azért fogtok motorozni.....
neked meg nem is kell motor mert mindíg dolgozol.......na megyek én is összerakom őket aztán mehettek......vagy jöhettek is akár motorolni
remélem holnap én is mehetek egy rendeset .... végre már ......esetleg se

ezeket az apróságokat leszámítva ,(hogy ki miért nem vett rendes motort ) mi a zsír veletek?

jól van nem szívom a véreteket ....tegnap találkoztam skyroval a kocsmába ...jó csajokkal jött be .....

most meg lenessel fogok találkoznyi e
na lépek majd útközben írok mert van mobilnetem
szép jó reggelt huligánok,én már tépek is motorozni mindenkinek szép napot!
reggelit! Andris,Te ma már motorozol? nekem marad a meló...
na jó reggelt! mikor motorozunk?
jah Arany
Jó éjt!
na oké feladom kiürült a hrmadik álmositó úgyhogy mennek alvadni.JÓCCCCCCCCCCCCAKKÁTTTTTT.
azért mert Gumicsizmában otthonkában kendőben énekel az énbekesünk a pálinkáról, barackszedésről trágyaszórórol, vili'bá -ról a traktorokról a trágyaszórórol és a csukás borról szól az összes számunk.

www.tensasszony.gportal.hu reklama
youtubeon keress rá
miért Paraszt Rock'N'Roll?
ez így keménynek hangzik?
Amúgy a vádló bitófákra gondoltam
jójó értem, de nem is Dj.
akkor ez ilyen kárpátia féle? nemismerem anyyira ezeket az Isten Haza Család -motivációjú zenekarokat.
ISTEN - HAZA - CSALÁD
nem konkrétan rock zenekar
azért a rockéletben vannak furmányos zenekarnevek
A mi zenekarunk neve pl.: Ténsasszony Poszt Paraszt Rock'n'Roll Music Band. Röviden csak ténsasszony zenekarnak hivjuk magunk