Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez még csak agyalás szintjén van bennem, nem is biztos, hogy eladom..lehet még vagy fél évet itt fog porosodni nálam
Te neveddmár ennyire komolyra a figurát ..
mindenki.
Az nembaj mindenki szereti vakitani a másikat a hülye dumájával
De egyik se igaz
Szia(sztok)Aztkell mondani már kimotoroztad és unod ..
Alszaszvanemberek?
Van meginyt skypém.
MC-t ti csak úgy adtok el nem, ha a vevő kifizeti a teljes árat?
(nincs hitel crossra)
vagy 3 hónapja úristen milyen rég nem motoroztam már.
Az enyéém kb két hónapja vitték el a srác szét kapta gatyába rázta meg már bele tekert valami 6-7ezret és ő is el akarja adni.
Hagyd, még gyerek.
Majd rájön. . .
Nem szeretnék nagyobbat, bőven elég ez a 125ös...ha elmenne 850be akkor keresnék is rajta elég szépen...
inkább arra hogy nem mentéél vele 1000-et se és már eladó. Miért nem probálod még álligatni a telót ha annyira pályázni akarsz vagy már nagyobbat akarsz?
Ezt most mire érted? Arra, hogy bemutatómotort hoztam el?
Jó üzleteket csinálsz sutyi.
2004-es, de 2005-ben lett forgalomba helyezve, bemutatómotor volt, 380km volt benne mikor elhoztam...én kizárólag vásárolni jártam vele
Mikori?
2004?
Ennyire bejött a pályamotorozás?
Át szeretnék ülni crossra, azért ennyibe adom, mert szerintem 900 irányárral nem kéne senkinek...de javítsatok ki, ha tévedek. Döme ti így látatlanba mennyibe számolnátok be, nagyon érdeklődés szintjén kérdezem csak..
Nem mindenki szereti a 18 évest (motorban).
miért "csak" ennyibe adod?
Hogyhogy?
Az anyáját gazdasági válság van el fogytak a betűk mire oda értek vagyis nem értek.
Lehetséges, hogy eladó lesz a Gas Gasom, ha valakit érdekelne...850irányár. 1300km, rendszámos