Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát Jamaicán nem ismerek senkit...
Egyébként tudod hogy milyen fasza sziklák vannak Írországban?
fasz volt...már tavaly nyáron szóltam neki hogy kotyog...
bakold fel a gépet és mozgasd meg oldalirányba a hátsó lengővillát...néha nem árt szétszedni a himbát,átmosni,zsírozni....
mikor elkezd kotyogni akkor
úgy szoktam megnézni hogy felemelem bakra és megemelem a villát ha nagyon picit lehet h fog kotyogni de mikor már hangja van meg csattog akkor már cserés amúgy én évente szétszedem legaább1x és újrazsírozom
Ezt a himba cuccot milyen időközönként kell felújítani? Nehogy baszarjon az enyém is
Ez a nem letörős fajta Apa elvitte a fúróhegyeket a munkahelyére...majd csak este tudom felrakni, ha hazaért...de a motor hátuljáról meg már ledobáltam az idomokat, na mind1...visszakapatom a csavarokat aztán majd este megcsinálom
csak gratulálni tudok neki,, nehéz elhinni hogy nem tűnt fel neki hogy mekkorát log a hátulja,,,,
Andris válassz valami melegebb és barátságosabb helyet, Irországot nem fogod szeretni,,,
holnap le is törheted...
Döme, megjött a tartó, köszi...most próbálom meg felrakni
Guiness és Whiskey.....találd ki...
te is mennél?merre tervezed?
Az jó majd szurkolunk és hova?
január....
havernak kicsit beállt a gépe...nem cserélte időben a himbában a tűgörgőket...
Eredmény: törött himba,szétcseszett lengővilla,törött hátsó teló...
Nagyon tervezem ha összejön talán nyáron tiplizek...
miért?
Te is jössz külföldre?
már rám is rámférne... kicsit basz az ideg
webes van
JA de vili bácsi kicsit másképp szuszázott
Kicsit off téma..Valakinek nincs tapasztalata a forditó gépekkel kapcsolatban(az a magyarul belemondod és a kivánt nyelvre forditjaforditja)jó/nemjó..?Vagy valami progi/CD(persze ingyé ) amialapján kicsit lehetne angolt tanulni?Bocs az offért
amikor ideges a főnök így nyugtatja magát
nah vagyok
régen...
badboys 2 :D NEM LÁTTAD?