Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt vagyunk...
Hétvégén motorozunk...és te?
Láttuk hogy jössz és gyorsan elmenekültünk!
na mivan,kihaltatok?
Én is úgy gondoltam, ha találsz mondjuk 2800ért, akkor nem szarakodsz avval a 100fttal
Kösz, de azért előbb körülnézek itt, ne fussunk már fölösleges köröket ha nem muszáj...
Ha kell ennyiért, akkor megoldjuk valahogy okosba
Ezek szerint még ennyiért is megéri neki árulni
Na, majd körülnézek itt a nagyfaluba, hátha itt is kapni valahol ennyiért
Szerelőm elkezdte forgalmazni...aztán kérdezte eddig mennyiért vettem, én meg mondtam, hogy 2600ért vettem a Racing-1et, mondta nekem, hogy akkor annyiért kapom majd az egyel jobb olajat...annak az árából 2700 lett, a Racing-1 meg, ha jól tudom, akkor 2400/2500
Az tök jó! Van velemi extra kedvezményed vagy ott ilyen olcsón adják?
Én is maximálisan meg vagyok vele elégedve, Motorex nekem nem vált be annyira a Gas Gasba, mint ez
Hát én nevetségesen alacsony áron jutok hozzá A Racing-1 nevezetűt 2600ért(ITT 3600) vettem, a TRIAL-1(ITT 3800) nevezetűt meg most 2500ért, de amúgy 2700, csak a motorboltos nem tudott visszaadni...
Gustafsson haverom használ(t) a 300-asba, ő nagyon dicsérte...majd ha találok vhol Pesten, kipróbálom én is.
Amúgy felétek mennyiért adják őket?
GRO olajat használ valaki rajtam kívül? Most hoztam olyan nevezetűt, hogy TRIAL-1, ez kifejezetten enduro, cross, triál...legalábbis ez van ráírva, eddig GRO Racing-1et használtam, az nagyon bevált...
jaja..enduróra használt cross-t nem vennék az is tuti...
egen...
Ezekszerint enyémben is azok vannak még jó hogy megláttam
azok a versenytelók
Sziasztok!Láttom megy vakitó dumák belinkelése itt is 1..http://www.hasznaltauto.hu/2453514_yamaha_yz_1992
tanksapka is új lehet
a 2. képen a körmös kulcs jó a ktm-központi rugóhoz is ? mert ilyen kellene nekem, picit keményíteni a rugón...
ezt a 125öst én is néztem
"csak hobbi célra volt használva. Nálam pályát nem látott. " b+ akkor ez mit csinált?
gumi levegőcsatorna nagy extra! ez a másik sokszor felsorolják hogy pl:keihin karbi did felni showa teló mintha vmi extra lenne
újraépítette a motort?
Ez olyan, mintha én hirdettem volna meg az SX-et...
nem tudom miért hiszik azt az emberek hogyha egy crosshoz azt írják h páylát sosem látott engem pl onanntól kezdve nem is érdekel a moci