Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,véleményeket kérnék erről a motorról,h megérné-e...?!
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=69382
MICSODA FORGALOM! ! !
Kérek képet a druszámról! ! !
Amúgy. . .
Külön gratulációm a Lacinak (Hajdúhadház), mert ideutazott és végigcsinálta a túrát, pedig az Ő környékén nem tudott ilyen helyeken gyakorolni!
Szép volt Laci!
Atis!
A felmérő nem is Neked szólna hanem olyanoknak, akikről nem tudjuk, hogy milyen a motoros tudásuk.
Mivel veszélyes lenne azok számára a túra akik nem tudják tartani a tempót a tapasztaltakkal. . .
Ha a kisebb tudású kolléga ezért balesetet szenved, (netán maradandó baja lesz), hogy nézünk utána a szemébe?
Szerintem inkább jó ötlet a "felmérő", mert ezzel előre ki lehet védeni az esetleges bajokat. . .
(tavaly én sem ok nélkül nem vállaltam. . .)
jok voltak a felvételeid,csak kár hogy elfogytak.
hát néha elborul az ember agya....vagy csak szimplán nem megy másképp..
Persze én sem ráncigálom át minden kövön, csak ha puha a talaj....
de van úgy hogy egyszerűen nem bírod felállítani a mocit, csak úgy ha forgatsz egyet rajta...
Látnád csak hogy mit kapnak a motorok Erzbergben...
OK: de akkor minek a két kerék?
kabbe....gagyi lett a videód, nincs benne egy Gasgas sem...
újabban barátnőd legelő bikának hív?
nem tom....ma megyek Janihoz...
De ha lehet, hoznám a mekis srácot erdélybe...még örülne is...pucolhatná a motoromat, kaját csinálna nekünk (nem hamburgert)...és még talán valami kósza legelő bika is szétkúrná a seggét...
te repülni is szoktál jut eszembe,mi van az aranybogár mekis sráccal?
Azt én is szoktam!
www.ebay.de
Beregisztrálsz és beírod a keresőbe hogy cross hose vagy cross jersey....lesz egy csomó...
Persze nem árt, ha beszélsz németül....
JANIKAAAAAAAAAAAA http://www.sportmotor.hu/motor... lesd meg milyen volt a nyaralás?
Jó reggelt mindenkinek!
tardoson találkoztunk,levessel voltál átkisértetek tatára tankolni közben volt moka kacagás remélem hamarosan utközünk!......
te írtad volna a pontokat és javítottad volna hibákat
vajon házi feladatot is kaptak a srácok?
elkellett volna mennem .................
felmérőről semmi hír ?
Kuka...azért egy fotot tehettél volna fel.... ..csak , hogy én is képbe legyek!
Van ilyen is,ha már elfáradok,sőt...
Akkó meg probálom igy.
Szevasztok gas gas-osok.
Haaaaliiiiihóóóóóóóóóóó.
atis 38-nak. az azért durva volt amikor kormánynál fogva,fektetve lehuztad aszakadék aljára a 300-ast..