Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rx sm
Döme gépe mellett állt a tiéd?
Remélem hogy nem nyilvános helyen...vagy hogy nem látták sokan....szerintem az ő gépe mellett a tied nem is látszott....Még jó hogy Döme nem látta, biztos infarktust kap...
Azóta Ő supermaan. . .
Megy már a venti?
húúú de bátor vagy Döme
hááát...aki látta a srácot repülni...mindenki azt hitte hogy vége...
Így Jársz Gyerek. . .
mivanteeee? ma is mész a begébe ? Andriskám tegnap ott állt Döme vasa az én kicsikém mellett és hát...enyém szebb ha az fsrbe is lett volna 2 17es felni akkor hmmm aranyos lett volna

Janika! Faternak tetszik a cumó,majd szombaton bemegyünk,lehet kellene majd beszélgetni,bent leszel?
NNA! Kibújt az igazi James az Andrisból. . .
Supermaan, 125-ös EXC szerintem gyenge és ez a gép még sok is ennyiért.
Ha nem akarsz mindenáron rendszámosat, akkor érdemes megkukkantani Ausztriában vagy németországban is....nekem 400,ból megvolt a 250-es SX....
Te dolgod, de én nem vennék EXC-t 250 ccm alatt.Mentem az újabbikkal (sztem Jani is) és egy kalap fos volt....nem mertem nekimenni a siratónak vele, pedig én álltalában mindennek nekimegyek...
Gasgasról meg csak annyit hogy kurva régóta árulja már a gyerek...persze lehet hogy csak senki nem meri megvenni és azért van ott, de az is lehet hogy valami nem kerek a motorral...mindenesetre gyanusan olcsó.
Talán annyit azért megér hogy elmegy az emberfia, megnézi és ha OK-nak tűnik, kedvesen megkéri az eladót hogy vigyék be közösen egy garázsba szerelőkkel megnézetni, ill leellenőrizni az alvázszámot...akár az is jó hogy behozatni a Csiki-Begébe....ha annyira nem tudja eladni, akkor megér neki ennyit...
Uccsó kérdés:nem te voltál az, aki a multkor elszállt a 200 EC-vel Dorogon?
Mert ha igen, én a helyedben nem ülnék föl egy 400 vagy 450-es 4T enduróra....vagy ha igen, előtte köss velem egy életbiztosítást...
Tényleg furán olcsónak tűnik. . .
Kérdezd meg, miért annyi?
szewasztok!

atis38 tegnap kaptam megint egy papírt amiben jövedelmemről/anyagi helyzetemről ..meg stb.-ről akarnak tájékozódni ....8 napon belül vissza kell küldenem kitöltve és megmondják mennyi az annyi.....

ja és annyira toppon vannak , hogy azt írták hogy engedély nélküli quaddal való közlekedés miatt ....agyvírzís......

ja és "természetvédelmi szabálysértés " a sztori
mindjárt firkálok nekik....... levelet is mellékelek

a haverom még semmit sem kapott mostanáig ezügyben !

téged megszólítottak ?
Kuka a szép kék 450-el! akkor kicsit másnapos és nagyon fáradt voltam de ilyen már volt még amikor házi őrizetbe helyezték a motoromat!akkor is kipurcantam rendesen!
OKOK,igy már emlégszek!Te voltál a gasgas-al!Vagy nem?
Egyet értek,bár akárki szevedhet balesetet akár sima úton is!
na még egy kérdesem lenne...:ehez a géphez mit szóltok?(nagyon gyanús sztem h "csak" ennyi)
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
JÓ ESTÉT AZ URAKNAK.
Amit én tudok:
Pályára jobb a hirdetésben látott izé, Erdőbe (ahova finomabb műszer kell) jobb a Gasgas. . .
Hát elsősorban endúró,csak egyszer-egyszer mennék pályára...!
vagy szerinted ebben a kategóriában: (125-250) melyik a legoptimálisabb választás?
és még valamilyen szinten megfizethető?(6-650körül)
Mire akarod használni? cross, vagy enduro?
hát azért köszi,megpróbálom máshol.....
A Kelemen Andrist kérdezd, neki volt olyan izéje! Én NEM írom ide erre a fórumra!
Na ez már közel jár az igazsághoz,de még mindig nem
Kínai. . .
Tudtam. . .
hááááát őőőőőőő,majdnem....!
Nem ismerem a típust. . .
Valami japán?