Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali

ha csapágyas lenne a hátsó kerekem akkor honann tudnám meg?
Erre van jogsi, meg ez volt alakalmi áron
csocsi

sutyerák miért nem egy kettőötvenest veszel? miért inkánbb két huszonöcsit ?

de azért grat az új vashoz
csajoddal vagy?

szöveg írás az szünet két menet között?
Most mar mozibol mamma mia,1elore unalmas
háj
ez oltás
Pláziafiú lettél?Metrogyuri
Duma plazabol,ipoddal
Meg, és eladó, új főtengely
neked megvan még a KTM ? nem abban van eltörve a főtengely?

ő a példakép!
a mester kicsit erős, még csak padawan vagyok
szerintem napestig lehetne sorolni mejiknek mi az előnye mejik a hátránya, ha neki ojan és jóneki akkor nekem is jó , nekem ez is jó ami nekem van de jólenne másis meg ha máslenne és nemlenne jó akkor az lenne jó ami most van vagy amijen nincs is az nem is kellene mert az nemjó , de legalább ma is okosabb lettem hogy Sutyerák mester GasGas-a keverék olajzásos
ilyet mondtak, hogy a szint mérő felakadt
több a hibalehetőség bár szerintem is praktikus
hát keveréken nálunk úgy keverik előtted... ki van nyitva egy motorolaj aztán beleöntik és rá a benzin
Sokkal kisebb a hibalehetőség a keveréknél...és ez elég nyomós indok...ha nem vagy balfasz, akkor nem ragad meg a motor. Különolajozásnál meg bármikor beüthet a krakk
énsem mondtam hogy turázzál vele
dehátszerintem több gyár alkalmazza a különolajzást mint a benzinbe keverős olajat, nameg szerintem(hangsújozom szerintem) praktikusabb a tartájba öntős olajas mint a benzinbe öntős olajas.
Versenyendurok nem túrázásra vannak kitalálva
a benzin hamarabb fogy el mint az olaj és ha tankolok akkor tudom hogy mejik tankolásnál kell olajat venni.
na most te gondold csak el ha kifogy abenzin , beméssz tankolni hol kapsz keveréket?
Így, hogy a benzinben van az olaj, mindenféle körülmények között jut olaj a blokkba, még akkor is, ha fejjel lefelé van a motor Bár úgy keveset motorozik az ember, de néha megesik
ezért mondtam hogy fejlettek!

amúgy ez csak gyártótól függ
meg ha azt nézed ezek verseny endurok és nekik fölösleges a különolajozás ha arra vannak kitalálva hogy komolyabban endurozozzál vele...gondold el verseny/vagy csak sima túra/ közepén kivillan az hogy elfogyott az olaj
ez csak nekem furcsa?
vagy ez igy van a mostani 125ösöknél
Keverékkel megy
ezek újmotorok meg leginkább nyugatiak

szerinted a gagyi japán motorjainkkal felvehetik a versenyt?

ezek a motorok fejlettek
én szervizkönyv alapján állitottam be az olajzást, de nked a motor nem külön olajzásos?