mindegyik jobb százszor mint amik itt vannak
de itt is van 4 ...és ez így összességében már elfogadható
meg az is jó , hogy a gg meg a ktm márkakereskedés is helyben van
hegyek is itt vannak
úgyhogy endurózni tudunk...bár a tehetség nem szériafelszerelés egy motornál úgyhogy ez hiányozhat még nekünk a környékben
Svédországba megyek Stockholmba, a World Dog Show-ra öt napra, megnézzűk mit mutat a világ kutya ügyben,,,odafelé 5 orás komp ut, visszafelé europa leghosszabb tengeri hidja, ilyen nyalánkságok,
reggelteket
úgy tudom lightba édesitő szer van cukor helyett, zeroba meg egyik se, bár mind2 lónyál
remélem universalosok ma már kiküldik a vakszelepem, anélkül nem sok esély van vasárnap sokat mocizni
hát akkor nem érdemes eljönnöd ....ne bassz andriskám két hónapja erre készülünk és nem van időd .....még most is lemondhatsz mindent
látod én még a lábamat is kinövesztettem miattad....
amúgy most ébresztett skyro...............éjjel dolgoztam...de minek...most oda a nappalom
ja és nem én vagyok a szeleiferi meg az igazi meg a műszelei ...se
bár ha a szívemre teszem a kezem a ktm -mel kapcsolatban mondott valamit ......de leszarom mert nekem van eredeti belőle
amúgy meg jó reggelt !
6.-án tise(tatabálna) reggel érkezés 9 -kor ...egésznapos motorzás(tartalékbenzin...pár szerszám ha kell vakakinek)...közben evés ivás (ki-ki alapon) depóban szalonnasütési lehetőség)....beszélgetés ismerkedés fórumlakókkal stb....sötétedésig lehet menni utána lámpát kell kapcsolni......
na kábé ez az aznapi program.....szerintem késő délutánig szokott tartani egy ilyen...de mindenki addig marad amedigg akar
belépés díjtalan és mindenki jöhet
szerintem jó bál lesz
de egy azért vígasztal ha kicsit is nem érkeznénk oda teljes analfabétaként