Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok Ribik!
nem tüntem el... élek virulok... kicsit sok a meló, nagy a meleg smi egymás...
hallom mentek a tisére ösznépi állatkodásra, bassza meg pont azon a hétvégén nem leszek otthon...
valakinek estleg jó vagy rossza autó kel van minden...
http://www.hasznaltauto.hu/partnercegek.auto?ID=2298
http:
//www.hasznaltauto.hu/partnercegek.auto?ID=3586
jó reggelt még megvagyok csak rengeteg a dolgom és próbálom utolérni magam , ebben azért nehezítenek bár amúgy sem egyszerű...............plussz még bébicsősz is vagyok....pedig hiányoztok

hát sosem lesz vége? (hobo)

na lépek dolgozni , hogy kész legyek......majd leszek később /remélem már/csak először leszopom a tánczenei koktélt
agyvírzís ......
na csákány.....elfogyott a kávém ...megyek szögelek
arany
Na hát teljesítmény adatot nem találtam róla sehol! Sztem motorikusan nem nagy különbség van köztük!
Unokaöcsémnek most dt 50-ese van, úgy tudom, h minden folytás nélkül és jó beállítással olyan 10-12 ló. Hát ha jellemezni kéne akkor csak annyit mondanék, h csak fordulaton megy! éS ezzel nem rosszat akarok mondani róla(luk) mert sztem jó gépek! de ha mondhatom így az erejük nagy része a fordulatból ered! Előtte unokaöcsémnek crf 100-asa volt. Mentem mind2vel hát ég és föld! Nem azért mert honda, de nekem a crf sokkal jobban be jött! Unokaöcsémnek is, csak azzal nem tudott volna menni sm jogsival! 50 2ütemnél állandóan váltogatni kell majd sztem terepen és forgatni! Sztem négyütem jobb terepre és a crf 150 az még sztem izmosabb is! Fogyasztés sztem olan 3-5 literik! (ez tipp)
csá ja jön de nem marad sokáig mittomén a csaját viszi vmire
Szasz! Holnap jön báttyád is?
ez qrva jó volt tök jó hogy az öreg elmondja az elején hogy mit hogyan kell
Magyarok közül megy vki?
HAli a gas gas ec 50 rookie milyen enduro birja a kiképzést ( pálya sár stb) kb hány loerős?
Derbi Senda esetleg jó erre? Aprilia rx 50 vagy yamaha dt 50. ezek kb menyit esznek? Vagy nagyobbat éri meg venni illetve négyütemüt. Csak hozzá értő választ kérek.
Fasza! Jól tólják!
15 perc múlva enduro vb sport1 en!
Tegnap beszéltem a mi Zozinkkal... Él,csak zsúfolt napjai vannak,aztán nem jut ideje a fórumra
bocs, 45-ért....
Tudom hogy ez az elektromos bizbaszok topicja, ezért mondom:
Eladó egy Nokia N76-os, 49000-ért, ha érdekel valakit.
A külső kijelzője meg van repedve, de nincs semmi baja....
A bolti ára asszem 70-en fölül van....
Ja, független, magyar menüs
oksa
Szerintem simán befér!
Előtte egyeztessünk!
én is...és hogy elhozza a matricát
van spaniferem
enyémet esetleg nem tudnád valahogy?
Most megy hozzá Miki. . .
Remélem kitépi a szívét! ! !
Aha!
Elvileg több motort is viszek.
Zoozee Labancát, Superman gépét. . .

Ja! És az enyémet. . .
21:30 kor enduro vb 4. futam sport1 en
én készülök most néztem meg a 1999-es enduro vb-t vhs en geci jó mek is vissza nézni van még egy csomó