szia gyurika ...fentakadtam még egy apróságon amit esztergányolni lehet csak és az nem volt ma elérhető egy sem---
tegnap pedig estére kész akartam lenni vele.....
ezért ma enduróztam egy nagyon lájtosat , hogy legalább én el ne felejtsek motorozni......utána meg kimentem fürödni a palára....most itthon vagyok de mindjárt megyek megint egy kört ...
holnap szerelek mint állat és telefonálok....
itt nincsenek nyitva se boltok se munkásokat nem lehet találni agyvírzís....itt ámerika van ilyenkor ...a fű se nő...mindenki fasztver néha meg a másik kezével ...
na cső...nem jött senki szentendrére és senki nem vitt ki egomba a motoromért(igaz asse tudom hogy lehet e érte menni )...mi van veletek? jó kis család vagyunk,senki nem segít rajtam mocskok
hol tart a ktm ed készülget?
Van még itt hely egy öreg fasznak?
tegnap pedig estére kész akartam lenni vele.....
ezért ma enduróztam egy nagyon lájtosat , hogy legalább én el ne felejtsek motorozni......utána meg kimentem fürödni a palára....most itthon vagyok de mindjárt megyek megint egy kört ...
holnap szerelek mint állat és telefonálok....
itt nincsenek nyitva se boltok se munkásokat nem lehet találni agyvírzís....itt ámerika van ilyenkor ...a fű se nő...mindenki fasztver néha meg a másik kezével ...
de tényleg ezért gondoltam
miért kérdezel ilyet amúgy?
tényleg miért ?
hát hova rakták a kipufogót?
de a dh az más tészta