Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jössz 6.-án?
Mikor issz eggyütt sör?
Ne tegezz.
Látom ráérnek az Urak!
Akkó jó van akkó.
Aha!
mennnnyyyyé a templomba hinnnnnnni.
akkor mégse Zozi. pedig aszittem
igy már bőbeszédűbb leszel?
fáradt vagy Zozi.. ?
Aha!

Nem. . .
nemtomtetodmitnemtok.
Mijazamijazamiaz?
?
?
?
?
?
Szevasztok!
Zoozee!
Voltál nálunk végül?
Csak mert nem voltam egész nap. . .
Megjöttél Zozi?
Na mi a repedt pénisz van erre emberek?
Jó estétet az Uraknak!
sokat írtok
motorlineba van, 4ezeré,asszem. ha kell veszek és viszem holnap.
2napja fosok meg hányok holnapra jól leszek..szal ha kész lesz a cucc akkor megyek érte
zoozee
www.motorparts.hu itt van fékfelújító szett de asszem az oldal vírusos
csak a postás volt ........és ez csak egyszer csenget

13- mas főfékhengerbe keresek karmantyút vagy javítókészletet ...esetleg ha valakinek van az brékózzon mert az most élet-halál kérdése......persze occsóért ...annyit nem ér az élet
na sikerült ránéznem ide is ...

jó reggelt !
atis nem tudom a számot még ...ahogy megvan egyből küldöm..
ronis nem bírtam beszervezni melléd utitársat sajna...majd legközelebb megyek ha lesz lábam ....a számot küldtem amit kértél
gyurikám rakom a lovad de nincs nálam az a fogaskerék ..most megyek érte nem esztergáni kellett azzal nem bírták hozni a minőséget tengelyköszörülni kellett a belét ..ahogy itt van mehetsz vele...ha kell éjjel összerakom nappal úgysincs időm
döme a te cuccodat is most megyek megnézni kész van -é...elméletileg tegnap ahhoz megjött az alkatrész de nem hívott a bácsi........egyből brékózok ha nyomon vagyok ...sürgetem
közben gyógyulok csak behavazódtam
ja meg meleg is van és öngyilkos leszek mert bébiszitter is vagyok ..itt a szünidő is
tegnap annyi luxust engedtem meg magamnak , hogy este negyed tízkoz beleugrottam a palába és úszkáltam gyógytorna gyanánt fél órát .....előtte meg egykerekeztem 3 kilométert ....na vicceltem 6-ot
andris neked 4-5000 huf a hegesztés ...oda is el kellen e mennem ...az meg piliscsaba.....
estére neked is szétjön a blokk.....és felsorolom a kellékeket mit kell beszerezni
ma új alkalmazottam érkezik ...az lesz még az egyszerű.....segédkezek
na lépek mert nem leszek előrébb....
mz/x jelentkezik ha lesz valami ettől jobb hír
a viszontlátásra

megyek is mert csöngetnek
jo reggelt gázosok, csűtörtökön elhuzok megint egyedűl romcsiba,,,, biztos szar lessz,,