Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Porban az igazság?
régen volt téma, egy motoros könyv edzésprogramok meg ilyenek is bele vannak írva
nah annak mi a címe?
Menetszél?
Punnyadt vénember vagy!
Köszönjük, köszönöm!

Életem egyik legnehezebb versenye volt! Iszonyat meleg, tűző napon végig majdnem 4 óra versengés és semmi menetszél!
Ja!
jah... lehet
Ewan McGregor - A hosszabb úton
Ahogy kivettem az írásból
Ez milyen könyv
mi a címe?
jah, bocs...ausztrische favágó kölök...
Olvass vissza!
who's that in the middle?
mindegy, most mÁr meg kell hogy Öljelek...
Én meg szépen lebarnultam. . .
Most olvaspm Ewan McGregor könyvét kb hatodszor (a hosszabb úton), de hadd idézzek valamit, ami tökéletesen fedi az én véleményemet a motorozásról:
"Ha motoron megyek haza munka után, nem számít, jó napom volt-e vagy rossz.Fejembe húzom a sisakot,felbőg a motor,nincs telefon,nincs magnó,nincs forgalmi dug...olyan erősen koncentrálok a vezetésre...hogy mire hazaérek, minden gondomat-bajomat elfújja a szél.A motorozás anonimitást ad....Mindennél fontosabb hogy van a motorozásban valami, amipokolian hiányzik ha nem csinálom nap mint nap.Az egyetlen célt szem előtt tartó összpontosításra gondolok,arra hogy az ember jól akarja csinálni, gyorsan akarja bevenni a kanyart....az ember beletalál egy kerékvágásba, megnyeri a belső csatákat, amikor az agya kiad utasítást,de a moto az ellenkezőjét akarja csinálni, és ott van köztük még a teste is.Ha motoral megyek haza, szinte borzongok a gyönyörűségtől,amikor belépek a házba."

Hát ennyi...azt írja le, amit én is vallok:MINDEGY, MILYEN VAS VAN ALATTAD, SOHA NE MOTOROZZ CSAK EGY MÁRKÁNAK VAGY EGY MÁS ÁLLTAL SZÁMODRA KIJELÖLT CÉLNAK VAGY EGY CSAPATNAK....MOTOROZZ SAJÁT MAGADÉRT, A MOTOROZÁS ÉRZÉSÉÉRT!
jobb szélen ki az a jól fésült idegen?

Gratulálok mindenkinek
Még Én sem kaptam meg a pontos időpontot amikorra megkapom a motort! Azt ígérték, hogy a múlt hét, de hívott a főszerkesztő, hogy csúszik a most következő hétre!
Janesz, nem hívtál a teszt miatt...
Vártalak...
oké
Én meg beszéltem a Lénárt Gézával (Vagy Gézabával), hogy kéne cikkezni a Kelet Kupáról, csak nekem kicsit messze vannak a helyszínek
Szia Döme apó!
Sajnos nem lesz még kész addigra...
De szeretnék kimenni és egy kicsit kibickedni a pálya széléről...
nem, még nem volt időm
Beszéltél az Antallal amúgy?
terepmotorosok.hu új ötletről?
2008. június 21

MAMS Motoros Trial Kupa

Husszúhetény

3 kategória, 3 dobogós hely a GasGas-nak!

I osztály, Phillipp Bertl (A) GasGas Trial Team Hungary - GasGas TXT 250Pro 1. helyezés
II osztály, Török János (H) GasGas Trial Team Hungary - GasGas TXT 280Pro 3. helyezés
III osztály, Várhelyi Zsolt (H) GasGas Trial Team Hungary - GasGas TXT 125Pro 1. helyezés (Zsolt élete első versenyén indult!)

Nehéz verseny, iszonyat meleg, három serleg!