Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kitartás!
Nyúzd őket!
Mendén van valami?
Anyámék aztmondták hogy motort nem vihetek fórum találkozóra...mert miért is hisz az tök jó lenne
most azt mondják hogy fotózni elmehetek...remélem akkor már a canonnal.... szerintetek? még nyúzzal őket hogy elviszik a motort és nem lesz semmi gebasz?
Jáó estét
6-áig azért mehetnénk még egyet valamerre nemde?
mondjuk jövőhéten Mende?

micsod a rimeket hányok
minden meg van azon a bizbaszon kívül. tok-lánckerék-szűrők-olaj.
Ja, jó estét az Uraknak!
most jöttem meg ...a srác holnap hozza haza a blokkot de azt mondta le van kopasztva rendesen...majd meglátom....

neked mi van?

új dolgok megvannak amúgy .............
Zoziii na mivan?
gmail?
A jamboree később lesz megtartva, azt Beer Gabitól követeljük!
Amúgy az autók környékén mindig lesz valaki, mivel sokan leszünk várhatóan! (illetve a legtöbb helyről látható a depó)
jah értem
hát kb 11kor indulnék motorral...szal fél 12...
ha van valami és holnap jösz akkor kb mikor jösz? mert ha olyan 11 körül akkor beköszönnék
benéztem kuplung volt....Zozi,van valami? csak mert akkor tudnék menni holnap!
Hellosztok!
airoh sisakról valakinek van véleménye?
szpáj ha jösz a talira akkor ki próbálhatom a motorod? mert gondolkozok egy crosson csak jobb megismerni az "ellenséget"
Szeva Gyurika!Legyszives irj egy arat!Kosz!
akkor most nem olyan lesz mint tavaly hanem "csak" egy baráti motorozás? Kár...mindegy attól még lehet hogy megyek, csak a kocsit/futót félek otthagyni a semmi közepén
Nem versenyezni megyünk, hanem szórakozni, esni-kelni. . .
Bemotorozzuk a környéket! (kivéve a lakott részeket)
hm...most h van jogsi,kell egy kocsi,aztán lehet megunom lehet nem....de mostrt mindenképp veszek,valami olcsoért
és h h árulod nem régen cserélted nem?
megvan még..
Ugyan ott lesz,de nem jambori lesz,hanem egy közös motorozás,hülyéskedés........azalényeg hogy jólérezzük magunkat!
De dömét kérdezdd,ő többet tud neked mondani!
hali!
neked emgvan még a 250 es kx ed?
mert látom árulod
tudtommal ez most nem gasgas szervezés lesz,ergo ez inkább forumos buli,de szerintem egy kis versenyt össze lehet röffenteni