Akkor jó
Neten páran panaszkodtak, hogy nekik 1 nap alatt lemerül. Aztán valaki benyomott egy oldalt, ahol lehetett venni 2000 mAh os aksit bele. Nem tudom hol élnek, nekem 3 napig bírja.
Döme, előfordulhat hogy van ekkora szimering nálatok(32x44x8)
Fehérék azt mondták, hogy ugynézki nincsen, de megnézi még1szer, majd 2óra körül érdeklödjünk megint.
ez a kis baszás, amit nem tudom minek neveznek...
eléggé elkoptatta szerintem a szimering, és szntem ott is átnézhet az olaj vagy hülyeség?
ha jol gondolom, akkor azt lehet forgatni....valaki ezt meg is tette már, de eddig a roszabbik fele érintkezett a szimeringel
csak vicceltem....nem is drága
elmondom vele még midíg jól jártam ....ha valami néha kicsit többe is került mint a józsefvárosi piacon az legalább jó cucc volt
ezért is sokszor olcsóbb a drágább nem szarral gurigázunk
Neten páran panaszkodtak, hogy nekik 1 nap alatt lemerül. Aztán valaki benyomott egy oldalt, ahol lehetett venni 2000 mAh os aksit bele. Nem tudom hol élnek, nekem 3 napig bírja.
Gratulálok a babához Andris & Reni! Jó egézséget, és sok boldogságot! Esett a hó, meg fúj a szél, mint az állat! Nálatok milyen az idő?
Fehérék azt mondták, hogy ugynézki nincsen, de megnézi még1szer, majd 2óra körül érdeklödjünk megint.
Csepel Tacskóval?
szerintetek elpasszoljam....monjduk ennyit tuti nem kapok érte később...
?
gratula a babához! jó egészséget!
eléggé elkoptatta szerintem a szimering, és szntem ott is átnézhet az olaj vagy hülyeség?
ha jol gondolom, akkor azt lehet forgatni....valaki ezt meg is tette már, de eddig a roszabbik fele érintkezett a szimeringel
mindjárt dobok be egy képet, ami kicsit aggaszt, csak leszaladok lefényképezni
eddig csak a motorom jött be
elmondom vele még midíg jól jártam ....ha valami néha kicsit többe is került mint a józsefvárosi piacon az legalább jó cucc volt
ezért is sokszor olcsóbb a drágább nem szarral gurigázunk