Nagy figyu maestro, kellene nekem előre új fékbetét, meg komplett láncszettcsere, kerék elől hátul+lánc, és hátra megnézném azt a nagyobb lánckereket, hogy jobban jöjjön az eleje:P
hát motorozgatok vele,vigyázva( na persze, megvalósítani úgyse tudom ) szóval szezont remélem kibírja..nyáron meló... közben szép lassan elkezdek venni dolgokat... eladni nem igazán akarom, még erre sincs jogsim,másrészt,minek ugorjak bele még 1 ismeretlen gépbe?
Napot!
Ma nincsen valami nagy élet a fórumon! Most jöttem haza a suliból, eléggé unalmas volt..! Megvette apum a Motorrevű 2008 s különkiadását (MOTOR KATALÓGUS 2008) , egész nap azt nézegettem!Nem volt benne sok Gas Gas, de legalább volt! Én is mennék már motorozni!
Azért kérlek ne törd szét magad!
Nagy figyu maestro, kellene nekem előre új fékbetét, meg komplett láncszettcsere, kerék elől hátul+lánc, és hátra megnézném azt a nagyobb lánckereket, hogy jobban jöjjön az eleje:P
Mennyibe fáj az nekem kb?
A héten valószínűleg megyek Várpalotára!
Viszem!
Minden motor ki van rakva, hogy bent legyen egy csipet helyünk. . .
buszról szoktam látni h pakoltok ezerrel....jó kis standotok volt
Most próbálom utolérni magamat. . .
Pár perc!
Mi lesz a sorsa?
Javítás, vagy piac?
Mi van a Labanc powerrel?
Még most is rakodunk. . .
Pedig hétfő reggel kezdtük. . .
Hogyan sikerült a kiállítás?
Láttam Apudat ment motorozni!
Ma nincsen valami nagy élet a fórumon! Most jöttem haza a suliból, eléggé unalmas volt..! Megvette apum a Motorrevű 2008 s különkiadását (MOTOR KATALÓGUS 2008) , egész nap azt nézegettem!Nem volt benne sok Gas Gas, de legalább volt! Én is mennék már motorozni!