Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz!
Ne add fel! ! ! !
Estét!
Végre itt a tavaszi szünet, jövőhét csütörtökig...! Jaj, Andriséknak is most jön? Az nagyon jó! GSR 600 fórumról a "Syrus6" - éknak is most jött az ifjabbik! Jaj, nem biztos h lesz motorom!Lehet abbahagyom az egészet! Lehet, hogy csak később (sokkal, amikor már saját keresetem van akkor fogok!)!
Szewa Cimbíííííí!

Még nincsen........

ááááááááááááááááá
ááááá, most esik le..................várod az indokot egy fincsi sör legurítására?
meg van már? meg van már? megvan már? meg van már?
Cső. Meg van már?
meg a gyerek műszaki paramétereit is
oké várjuk a híreket
Szia Zoozee!

Úgyfest, hogy pár óra és megszületik szemünk fénye!

Háááát szerintem a jövő héten bizos lesz egy áztatós nap De most még józan fejre van szükség, egyenlőre!

Amint megszületett a pici akkor rögtön megpróbálok sikítani ide!
szia jani ! pont ma jutott eszembe andris , hogy mi lehet vele mert nem látszik itt manapság

természetesen szorítunk neki ...mikor kell menni berúgni gyerekpisiltetés gyanánt ?
Sziasztok Mindenki!

Szorítani mindenki Reninek és Andrisnak mert már a szülőszobában vannak!

Pár órácska és gyarapodik a család!
szasztok....huu bakkerr kellett vagy 2 perc mire értelmenzi birtam ezt a képet
köszi Döme, válaszoltam!
ne remegj.....
csak hülyéskedünk..
és ti azt el sem tudjátok képzelni h magamtol tudok iet...vagy esetleg a pc wordben v mobilos ujságban olvastam és emléxem rá?
gúúúgőőől
pehelysuly és lehetnek non apró méretűek is akár egy 1Ft os olyan kicsi is és a kapacitásuk viszont nagy, speckó töltőt igényelnek, nagy hátrányuk h nem szeretik a terheletlen állapotot, sőtt ah nem használod álltjában tönkremehet...kis mennyiségben van benne csak elektrolit, hanem polimer választja le az anodot+katodot, nincs rajta vastag burkolat így helytakarékos szal röviden ennyi
majd én mondom
A kisasszony esetleg telefonos üzletágban tevékenykedik?
Mi a Li-Polimer akksi lényege?
Ha ezt tudod, akkor átmentél!
így így...ezekkel az uj akksikkal már semmi gond nincs ugyh no para
Ment a mail!
A mai nap mottója:
Kezelj úgy minden helyzetet, mint egy kutya!
Amit nem tudsz megenni, vagy megdugni, azt hugyozd le, és menj tovább!