Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Döme,
simán megyűnk,, ha ennél nem lessz szarabb idö,, van ujj gumim,,
Szevasz/tokok! ! !
Há nehogy má, cukorból vattok vagy mi a fene?

Irány csapatni vazzeeee
Ilyenkor lehet a legtöbbet tanulni!
sziasztok döme.
mit gondolsz Bálint holnap kitudunk menni .nem lessz annyira szar idő .bár itt csak eseget most de kitudja holnap mi lesz.
Szia Döme!
Szia Kata
Szia Miki
Motor kiállításra viszek ki és ott megmutatom, hogy miként kell használni!
elöre is köszönöm, mert szerintem ez már hamarosan meg fog fáradni,, a simogatö tavaszi szellötöl,,,
Miért oda vitted? Egy szimmering csere nem tarthat ennyire sokáig!
Heles!

Amúgy a középső lefogatásra van egy tuti kis alkatrészem amit még Rigó Karcsi talált ki és Ő adott nekem is belőlle!
Azt a célt szolgálja, hogy ilyenkor a középső csavar is kiold, így elválik a sárvádő a motortól, majd utánna egy mozdulattal vissza lehet helyezni!
Majd ha összefutunk akkor adok neked is!
ezen röhögtek a többiek is,, de eskűszöm az valaki másé volt,,, hihiihiiiiiiiiii
ja motorozgattunk a papkeszi homokbányában, sikerűlt megugranom egy olyan löszfalat aminek a felsö két métere fűggö, de ha jo a neki guruloja akkor nem is nagy kunszt,,,
És a nagy ijedtségre még be is kuláztál?

Szép volt, de csak így fogsz tudni tanulni! A saját hibákból! Ha Te tudnád Én hányszor mutattam meg anno a kezdetekben a motor haspáncélját az égieknek!
természetesen gyorskötözövel, de a középsö csavar alatt már volt egy nagy alátét, mert lefujta a zsenge tavaszi szél,,
Éjszakai triál?

hmmmmmm, anno már a Szelei Ferivel is gondolkoztunk egy olyan triál verseny megrendezésén amely egy tájékozódási jellegű terep verseny de még az éjszakába is bele nyúlt volna! Ja és persze az útvonal során több helyen lett volna beiktatva triál szekció amiket pontozott volna egy bíró!
tegnap elött is megrestauráltam már a hátso sárvédöt, de mint látszik tegnap is sikerűlt vissza hajtani,,
seggre esés nem volt, hanem volt a löszfalban két kiállo pup amit meg kellett ugrani, és a tetején kiugrott a kezeim közűl a kicsike, hogy kiskutyásan megmutassa milyen a hasa,,,
Mikor léptem volna mikor minden nap bent voltam a melóhelyen?
Bálint megint kint voltál gyakorolni a triallal.
Bálint, a hátsó sárvédőd hogyan volt odafogatva kétoldalt?
sziasztok . látom újj technikákata mutatsz be .
nem
1918ban alapították, és 31ben kezdtek motorokat gyártani
nem CZ
Bakker, hát mit csináltál?

Fodadjunk nagy volt a lendület és felmentél gyertyába mjad visszaesve a hátsó kerék kigurult alóllad, Te pedig seggre estél?