Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoozee, Te láttad már a Husaberg reklámot a NGC-n?
és még nem is husqvarna .......mert az a csúcsok csúcsa alkatrészbe
valamilyen listán volt az alkatrészem mert nem volt europában...
Nem tudom miért, de nekem ezek a dumák mindig olyan hihetetlenek!

2008-at írunk emberek!

Nem hiszem, hogy más "fejlettebb" országban az öreg kontinensen is azt mondják a motorosnak, hogy bocsesz, majd pár hét múlva lesz!

Ugyan már........
hát ja..
az volt a baj hogy az európai raktárban nem volt ilyen cucc...
aztán japánból hozattak
Szia Dávid!

Na, már épp ideje volt nem?
Szia Drága!
halihóóó
Na megjött a cuccom..
már el is vittem szadára..a szerelő éjfélkor jön haza mert megint gp teszten van...remélem szombat estére összedobja és vasárnap lehet motorozni..
lementem ma 190km-t....
Sziasztok
Én mondtam, hogy a legveszélytelenebb motorsport a triál!

Évek óta ez volt a legnagyobb sérüléssel járó baleset a világbajnokságok futamai alatt! És Bou még így is végig ment és nyert!

Ennyi idő alatt csak nézzétek meg más technikai sportokban mennyi versenyző sérült meg és milyen mértékben, sajnos még tragikusan is!

Itt a veszélyességi tényező hihetetlenül alacsony! 1 másodpercig van veszélyben a versenyző (ez az az idő amíg a mozgási energiája megáll) más sportokban a sebesség függvényében nől ez az időhatár!

Van olyan ahol akár 10 másodperc is eltelik amíg a mozgási energia megáll! Ennyi idő alatt ne is gondoljunk bele mennyi veszélyes tényező szólhat bele a végkifejletbe!
Hát nekem sajna nagyon nemakar összejönni mostanában ez a motorozás.....
Szervízbe van az-az autónk,amin van vonóhorog ,szóval sajna nemtudjuk odavinni.....
De mindenesetre köszi,a lehetőséget (remélem valamikor majd csak összejön egy közös motorozás)
az kapott rendesen azt hittem ott marad! egy "azta kurva" felkiáltással egybekötve
hú vazze ....
Na öcsém.....Te aztán tudsz Zoozee báttyó!

Tegnap este volt a Granadai futamról! Szegény Toni Bou szépen összetörte a pofalemezét!

És még így is győzni tudott! Hát minden elismerésem neki!
erről jut eszembe hetek óta ugatok , hogy nincs eurosport 2 -őm....aztán van
Láttátok már a National Geographic-on megy a Husaberg Magyarország reklámblokkja!

Kurva nagy......
Aaaaaaz biztos is!
Oksa!

Bár már ott lennénk! Már olyan jó lenne bemotorozni az új sityakomat is
márkafüggetlen barátkozás olykor jobb tud ám lenni mint a gyári csapat
De bizony!

Kaptam Gabentól! Megy ki a falra a serlegek és koszorúk mellé!
Szavadon foglak!
HolnapGas-KTM-gas buli lessz a Tisén!
csak nem azt a fotót amit én készítettem
Tudom és Ti is hiányoztok Atissal és ne aggódj hamarosan megyünk együtt megvakargatni a hegyek hátát! (ahogy tűzoltó Gáborunk szokta volt mondani!)