Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a txt 280-as , 2006-os, csak nagyanyám szok vele a boltba járni tejért,, elsökeréken,,,
Patent!
oké majd akkor hívlak amikor ma!
Mikori is a kiskecske?
skYro!
Holnap telefon!
sutba kell dobni a munkát ha itt a jo idö,,,
szevaaa sky
jaj DÖme, meg még kellen a kis txt-be az a hátso rugos láncvezetön lévö gumi bak is, mert azt meg leharapta valami éhes szikla,,
nya ez szupiii én még várok h jobb idő legyen...de már nem bírtam a véremmel és gyepáltam mutti robeszát...de az nem olyan...persze jobb a semminél ...sok a melo már hulla vok
Mancs Elissa!
hát ez jóóó
sűt a nap csicsognak a madarak, minden nap motorozom, ugyhogy köszönöm kérdésed jol vagyok, jah és vettem még egy gasgas-t,,
hello döme
csak tudod mennék tovább
buszmegállóba ki tudc jönni?
isten király vagy Döme, hozzad is mert a tavaszi szellö fojton belapitja,, , nem tudod véletlenűl nincs-e polcon a kis txt hátso telojába valo felsö szilent? mert azis szétesett a sok garázsban állástol,,
jah ma tesin félbeszakadt az óra mert életveszélyesnek minősítették a termet
Attól még készülök a szombatra! Bár 2 nap alatt nem tudtam a légszűrőmet beolajozni. . .
Holnap viszonylag hamar hazaérek, mert nem leszek messze!
Csörgess és gyere, ha gondolod!

Bocsedli!

Szia Elissa!
sziooo ronis mi ujság?
szija elissa, motoros csajszi,
Most még nem!
Amint megyek, viszem a rezókat! ! !
azt hogy ha nem érsz rá akkor oda adnám zoozeenak mert akkor nem rabolnám az idődet!
csak zoozee nem vette fel
ésha holnap neki jó akkor oda adnám neki mert nekem az úgy jobb lenne és akkor te is tudnál készülni a szombatra!
akkor gyóóó ha taliznál vele v bárki mondjátok meg már neki h üdvözlöm
meg van jól van, szervezi a motoros talikat, márketing részen dolgozik. ma beszéltem vele
Döme ide jössz a ZSoltihoz,?
Hellosztok Janival mi van?Tudtok rola vmit?