Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Passz!
legalábbis dealerként a premier.it-n Ők szerepelnek...
na felhívtam őket de nem sikerült előrébbjutni sajnos
meg másokkal se ...agyvírzís
az újak meg olyan árban vannak, hogy kimondani is szörnyű
ez menne a labanc powerhez
na menek gurulni,, további szép napot,
ja, peremartonban vannak várpalota mellett,,
Hagyd a francba azt a műanyag felmosós vödröt!
Vegyél valami normális kiskőrösit...
azok nem várpalota vagy arrafelé vannak ?
azért hivd fel öket, lehet hogy tudnak segiteni,,
a moto complett- esek foglalkoztak a premierrel, de asszem már nem csinálják, amugy volt ilyen sisakom, söt most is egy ilyet vettem a mult héten, raktári visszamaradt holmi volt, nem rossz kalap, és jo az ára,,
amúgy mennyibe fáj ez a motor?
tényleg ronis akartam kérdezni ....te is világlátott embernek láccol
van egy premier sapkám....ilyen karbon-kevlár ....még aunernél vettem...nagyon kényelmes és szeretem ....nem rossz sapka ( jó referenciákkal ...ilyenbe halt meg Meoni szegény a dakaron)
van egy fotóm de ez nem az enyém ...
na a problémám az az ami az olasz és mediterrán dolgokkal szokott lenni az alkatrészellátás ...
nem tudsz olyan helyet véletlen ahol árulnak ilyenhez sültöt vagy bármi akármit ?
vagy valahol ahol premier sapkákkal foglalkoznak
Döme nemtudod mennyibe kerül ez a fajta kézvédő?
köszi, megbeszéljűk, nekem a hétközbenek is jok szoknak lenni,,
gyere erre ha van kedved szívesen látunk és elviszünk frankó helyekre (akár hétköznap is összebeszélhetünk )
remek terepviszonyok vannak itt
ma itt fogok triálozgatni a környékbeli lépcsösorokon, meg erdei kavicsokon, szombaton bakonyi tura van lebeszélve, vasárnap tudok menni tatabálnára,
de most tavasszal fel fogok járni oda többször is, hozzátok, mert biztos hogy itt a környéken megint beindulnak az űldözös , VERGA RT,- erdész- rendör, akcio csoportok, és már egy kissé unom öket,,,
Tisztelet!
Itt a kép a 125 ös EC ről!
így soha nem fogunk együtt motorozni
mi szombaton leszünk tatabányán
ronis te meg gyere szombaton is amíg gáborunk tüzet olt
jol hangzik,
Gyere csak gyere... már készítgetem az utvonalat a fejembe...
szeva Gábor, vasárnap mék, de lehet hogy csak egyedűl, mert mindenki visszamondta, én meg már régen meguntam hogy valakire is várjak,,
ok!
nem tudom, egyszer csak hivlak majd,