a moto complett- esek foglalkoztak a premierrel, de asszem már nem csinálják, amugy volt ilyen sisakom, söt most is egy ilyet vettem a mult héten, raktári visszamaradt holmi volt, nem rossz kalap, és jo az ára,,
tényleg ronis akartam kérdezni ....te is világlátott embernek láccol
van egy premier sapkám....ilyen karbon-kevlár ....még aunernél vettem...nagyon kényelmes és szeretem ....nem rossz sapka ( jó referenciákkal ...ilyenbe halt meg Meoni szegény a dakaron)
van egy fotóm de ez nem az enyém ...
na a problémám az az ami az olasz és mediterrán dolgokkal szokott lenni az alkatrészellátás ...
nem tudsz olyan helyet véletlen ahol árulnak ilyenhez sültöt vagy bármi akármit ?
vagy valahol ahol premier sapkákkal foglalkoznak
ma itt fogok triálozgatni a környékbeli lépcsösorokon, meg erdei kavicsokon, szombaton bakonyi tura van lebeszélve, vasárnap tudok menni tatabálnára,
de most tavasszal fel fogok járni oda többször is, hozzátok, mert biztos hogy itt a környéken megint beindulnak az űldözös , VERGA RT,- erdész- rendör, akcio csoportok, és már egy kissé unom öket,,,
meg másokkal se ...agyvírzís
az újak meg olyan árban vannak, hogy kimondani is szörnyű
Vegyél valami normális kiskőrösit...
van egy premier sapkám....ilyen karbon-kevlár ....még aunernél vettem...nagyon kényelmes és szeretem ....nem rossz sapka ( jó referenciákkal ...ilyenbe halt meg Meoni szegény a dakaron)
van egy fotóm de ez nem az enyém ...
na a problémám az az ami az olasz és mediterrán dolgokkal szokott lenni az alkatrészellátás ...
nem tudsz olyan helyet véletlen ahol árulnak ilyenhez sültöt vagy bármi akármit ?
vagy valahol ahol premier sapkákkal foglalkoznak
remek terepviszonyok vannak itt
de most tavasszal fel fogok járni oda többször is, hozzátok, mert biztos hogy itt a környéken megint beindulnak az űldözös , VERGA RT,- erdész- rendör, akcio csoportok, és már egy kissé unom öket,,,
Itt a kép a 125 ös EC ről!
mi szombaton leszünk tatabányán
ronis te meg gyere szombaton is amíg gáborunk tüzet olt