Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Olivér!
Tulajdonképpen mit akartál mondani?
Kicsit fáradt vagyok. . .
Reggel 6ra megyek vizsgáztatni, megint hajnalban kelek. . .
motorral nem lenne jobb?
holnapi ház?
eladod?
pedig még a holnapi háztól cs,b, ig utat ki kell hogy bírja... (24km)
uh
hali!
az szopás!
a csá mindenkinek lemaradt...
Jöttem hazafelé,belementem egy baszott nagy kátyúba éa kiszakadt a bal első toronycsapágyam,abból meg a gólyaláb kandikál ki,a gépháztetőmet is kicsit "kihorpasztotta" a közótkezelók teliberakott büdös kurva annyukat,azt...bemegyek,és ...ááá nem folytatom
Szia Márk! Bocsi, hogy nem jeleztem vissza, csak időközben lemerült a kártyámról a zsé. Átgondoltam a dolgot, megtartom a cuccot, ne haragudj! de körbe kérdezek ismerősök között hátha tud e valaki...
Döme nekem úgy egyszerűbb lenne ha zoozeenak adnám! és ha holnap hogyha rá érsz akkor oda adnám
mákostészta vagy
oda
jaja,csakis,jár a kutyunak valami finom vacsiféleség!
felét a kutyára kell költened
mocskos makker!
azt akartam hogy rá érsz-e merthogy Döme nem ért rá és atisnak te oda tudnád-e adni a DVDket?
hehe,milyen mázlim volt
akartam már feljönni a kutyával de ő még nem akartam...oké..elindultam a part felé ami szemben van velünk,és ott volt a földön 5000ft..
na ha most feljöttem volna...akkor mutertól kellett volna kérnem pénzt hétvégére a bejáratós benyára
így csak a vasárnapi benyát kell elkérnem...há nemjó?
Halihó
beszéltem ma is a raktárossal,és mondta hogy ma délelőtt megjött a számla a rendedlésekről,ami azt jelenti hogy holnapra megjön a fogaslécem

szewasztok.....motoroztam igaz csak a mosóig de frankó volt
skyro visszahívtalak de nem vetted fel ......mi a zsír?
Hahoo... mindenki alszik?
jah és most dupla tesim lesz szóval ha akkor hívsz azért nem veszem fel de vissza hívlak
jah és szünetbe szökést néztünk 2.évad 13.részét
hát 13:05 össel megyünk vagy egy kicsit hamarabb (13:00) kb 15 perc Dorog
ha nem jó akkor küldj SMS-t vagy valami! Remélem látod ezt az üzenetet még!
ha nem jó ma akkor holnap adom oda könyörtelenül
Reggelt, Gyurika félórán belül hívlak.
Ma Csörgetem Dezsőt, hogy mikor legyen találkozó!