Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felkértek triálsuli indítására is, amire meglepődtem, hogy mekkora érdeklődés van

Ha valamikor lesz kedved akkor sikíts és gyere el, próbáld ki! Jó móka!
Nagyon sok felkérést és invitálást kaptam az elmúlt napokban és egy új szponzor is jelentkezett! Még Mikiékkel kell megbeszélni az idei évet és akkor mehet minden!
A világrekordkisérlet megvalósítására is kaptam segítséget és helyszíni támogatást a média partneremtől, így az az álom is lehet, hogy megvalósul!
Sőt külföldi felkérés is van!

Az biztos viszont, hogy csak és kizárólag a triálsport-ban fogok ténykedni! Minden erőmet a triálba fektetem!

Mindig ez a sport adta meg a lehetőségeket és itt találtam meg azt ami számomra fontos! /itt mindig találok izgalmat és kihívást/

Tehát: Triálmotorsport
Igen, ez így van!

Mocizás?
Köszííííí

Rájöttem, hogy van úgy hogy valami rossznak kell bekötvetkeznije, hogy utánna egy mégjobb jöjjön el!

Most olyan dolgok történtek amikre előtte gondolni sem mertem volna!

Érdekes az élet! De ha így alakul továbbra is...........
Ennek örülök nagyon!
Okés minden!

Elkezdtem az új életem! Már csak a megvalósítás van hátra! De rajta vagyok ezerrel! És alakul is minden, még jobban mint régen!
Megvagyok köszike! Holnap megyek fel Andrishoz.

Veled?
Minden rendben?
Szia Döme bácsíííí!

Köszi, hogy feldobtad a vidijókat! Jövök egy bambival!
Szia!
Helló család!
Asz!
Sziasztok!
Küldöm!
Boccs...
Kb. arra jó,semmi többre...

Olyan buta mint a sötét éjszaka...volt egy vetélkedős műsor,amit Bocskor Gábor vezetett,a lényeg a gilisztáról volt szó,megszólal Annácska,mi az "GYűrűs jelenség?"
Kelemen Anna megnyerte az országos csalánszopóversenyt
Már megint a Kelemen Anna oppsz akarom mondani Kelemen Andris van a középpontba a meleg vonalon...
Fél óra 4000...
háát azé.nem olyan rossz
Igaz egyedül...? ááá,nem is jó az
Vagy dzsojázna...
Vagy izé, nem fontos küldeni, be is szaladhatok érte..
ha meglesz..esetleg...se
Szia Andris!

Küldesz nekem árajánlatot?