Én itt vagyok és itt leszek mindig, de nem csak itt hanem személyesen is vagyok bárkinek akinek csak szüksége van bármilyen segítségre!
Számíthat rám mindenki mivel annyit segítettetek nekem amennyit nehéz lesz viszonoznom az életben! Bár tudom, hogy nem azért tette és teszi senkisem épp úgy ahogy Én sem!
de ez tényleg jo...és ad legalábbb egy plusszt...nekem is volt h Ti a az SP fórumozók adtak erőt dolgokhoz...van h már az is elég volt ha leírhattam mi bánt...és megértően,biztatóan fogadjátok...és ragyog a napsugár
Igen tudom! Csak tudod, furi ez most, mert olyanoktól kapok nagyon sok törődést és odafigyelést akikkel még személyesen nem is találkoztam..........és ez jó............furi, de jó..........de más tekintetben pedig picit fáj.........de az más téma...........
Na Ő is nagyon hiányzik! Olyan volt mintha a szerelmem lett volna! nagyon sok szép emléket adott! Szuper kis motor!
Imádom! Mindig azt csinálta amit mondtam neki! Egy álomparipa! De természetesen az Én igényeimnek, hisz mint tudjuk mindenkinek más és más igényei vannak! Ezért van ennyi féle, fajta motor! De nekem hihetetlenül bejött! Mint amikor valaki megtalálja azt társat akivel az együttlét egy csodálatos, fantasztikus élvezet! Tudtuk mi kell a másiknak...........tényleg szuper egy paripa!
A problémáimat megoldom mivel rengeteg ember van aki ebben hatalmas erőt ad!
Ha Ők és Ti nem lennétek akkor sokkal nehezebb lenne (lett volna) minden! De itt vagytok és ez nagyon sokat jelent! Igy nem lehet ezt megérteni, de ne is kerüljetek olyan helyzetbe, hogy meg kelljen!
Ezek a kis figyelmes apróságok amiket kapok tőled, pedig bizony nagyon-nagyon sok erőt adnak!
Mizu csajszi? Mocizás?